Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση

Με αλλαγές σε άμυνα και επίθεση

sak_3287


Αλλαγές σε άμυνα και επίθεση αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τόνι Σαβέφσκι, σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ούκας Γκικίεβιτς στην εντεκάδα, ενώ αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές διεκδηκούν είσοδο τους σε αυτή.

Άμυνα

Μορέιρα στο τέρμα, Σκαραμοτσίνο αριστερά και Ζοάο Πάουλο στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένοι. Από κει και πέρα την άλλη θέση κεντρικού αμυντικού διεκδηκούν οι Σερφά, Αλαμπί με το Σοφιάν να έχει προβάδισμα. Τέλος δεξιά, ο Χοσέ Θερβέρα έχει αρκετές πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του, την οποία όμως κτυπάει και ο Χάρης Κυριάκου.

Μεσαία γραμμή

Ο άξονας δεν αλλάζει, αν και πρέπει να ανεβάσει και αυτός ταχύτητα. Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς η τριάδα. Στα φτερά ο Εφραίμ φώναξε παρόν και μάλλον μπαίνει εντεκάδα. Τις δυο θέσεις πάντως διεκδηκούν όλοι οι ακραίοι, Εφραίμ, Πλατινί, Τέιλορ και Σκέμπρι με τους δυο πρώτους να έχουν προβάδισμα.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς έχει 2 γκολ σε 3 επίσημους αγώνες, με γενικά πολύ θετικές παρουσίες. Θέλει να σκοράρει και σήμερα, να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει και να κλειδώσει τη θέση του βασικού.