Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Φλύαροι μπροστά, ευάλωτοι πίσω και 1-0 η Νέα Σαλαμίνα

Ημίχρονο: Φλύαροι μπροστά, ευάλωτοι πίσω και 1-0 η Νέα Σαλαμίνα


Ήταν παιχνίδι τακτικής αυτό που παρακολουθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν λίγες οι φάσεις που είδαμε όμως τις καθοριστικές τις είχε η γηπεδούχος ομάδα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 10ο λεπτό και βεβαίως το γκολ ήταν για τους ερυθρόλευκους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν φλύαρη επιθετικά. Δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά και κάποιες καλές ευκαιρίες, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο.

Πλέον έχουμε βουνό να ανέβουμε αφού καλούμαστε να κάνουμε ανατροπή απέναντι σε μία αντίπαλο που ξέρει να αμυνθεί καλά αλλά και να βγάλει αντεπιθέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο:

H πρώτη πολύ καλή προσπάθεια στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ψάλτης κινήθηκε από θέση εξτρέμ, έστειλε μπαλιά στην περιοχή, ο Μπρούνο με μία έκανε σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αντίπαλο τέρμα.

Απίστευτη ευκαιρία χάθηκε για τη νέα Σαλαμίνα στο 10ο λεπτό. Ο Σεργίου έκανε μπάσιμο από δεξιά, μπήκε στην περιοχή μας, έκανε πάσα στον Μποτεάκ ο οποίος πήγε για σουτ άλλα έγινε στραβοκλωστιά, η μπάλα πήγε στον μόνο Ντορεγκαράι ο οποίος μπροστά στο τέρμα δεν βρήκε επίσης τη μπάλα όπως ήθελε.

Τρομερή κάθετη στον Λοΐζου έδωσε ο Μπασιρού ο οποίος βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τσίμπησε τη μπάλα όμως πέρασε έξω. Έφυγε πάντως από θέση οφσάιντ ο Λοΐζος. Στο 16ο λεπτό.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 29ο λεπτό όταν ο Κακουλλής βγήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, είχε στηρίγματα τους Μπάρκερ και Λοϊζου όμως έκανε λανθασμενη μεταβίβαση.

Καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο, απέκρουσε ο Μέλισσας στο 34ο λεπτό.

Στο 41ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντορεγκαράι να δέχεται μπαλιά στην περιοχή μας και να τελειώνει με κεφαλιά για το 1-0.