Home TOP NEWS Match Report: Ήττα και μπαίνουμε σε περιπέτειες για εξάδα, πριν τα ντέρμπι

Match Report: Ήττα και μπαίνουμε σε περιπέτειες για εξάδα, πριν τα ντέρμπι


Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος» όχι μόνο μας απομακρύνει από τον στόχο της εξασφάλισης Ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος, αλλά μας βάζει και σε περιπέτειες σε ότι αφορά στην διατήρηση μας στο πρώτο γκρουπ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Μείναμε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, σε ένα ματς με λίγες φάσεις. Προσπαθήσαμε αργά να αντιδράσουμε στην επανάληψη, βγήκαμε την ισοφάριση με τον Κακουλλή στο 82ο λεπτό και εκεί που πιστέψαμε ότι θα πηγαίναμε για την ανατροπή ήρθε το γκολ του Τιάγκο με φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τη Νέα Σαλαμίνα.

Ήταν παιχνίδι τακτικής αυτό που παρακολουθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν λίγες οι φάσεις που είδαμε όμως τις καθοριστικές τις είχε η γηπεδούχος ομάδα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο 10ο λεπτό και βεβαίως το γκολ ήταν για τους ερυθρόλευκους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν φλύαρη επιθετικά. Δημιούργησε προϋποθέσεις αλλά και κάποιες καλές ευκαιρίες, όχι όμως κάτι ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο μέρος, όταν ο Φερέρα διαφοροποίησε κάποια πρόσωπα στο γήπεδο γίναμε πιο επιθετικοί όμως απέναντι στην απόλυτα αμυντικά παραταγμένη Νέα Σαλαμίνα δυσκολευτήκαμε να φτιάξουμε φάσεις. Τι περισσότερες μας ευκαιρίες τις δημιουργήσαμε μετά το 2-1 και θα μπορούσαμε τουλάχιστον να φύγουμε με τον βαθμό.

Όχι πως θα ήταν ικανοποιητικός όμως τουλάχιστον θα αποφεύγαμε την ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο:

H πρώτη πολύ καλή προσπάθεια στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ψάλτης κινήθηκε από θέση εξτρέμ, έστειλε μπαλιά στην περιοχή, ο Μπρούνο με μία έκανε σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αντίπαλο τέρμα.

Απίστευτη ευκαιρία χάθηκε για τη νέα Σαλαμίνα στο 10ο λεπτό. Ο Σεργίου έκανε μπάσιμο από δεξιά, μπήκε στην περιοχή μας, έκανε πάσα στον Μποτεάκ ο οποίος πήγε για σουτ άλλα έγινε στραβοκλωστιά, η μπάλα πήγε στον μόνο Ντορεγκαράι ο οποίος μπροστά στο τέρμα δεν βρήκε επίσης τη μπάλα όπως ήθελε.

Τρομερή κάθετη στον Λοΐζου έδωσε ο Μπασιρού ο οποίος βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα, τσίμπησε τη μπάλα όμως πέρασε έξω. Έφυγε πάντως από θέση οφσάιντ ο Λοΐζος. Στο 16ο λεπτό.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 29ο λεπτό όταν ο Κακουλλής βγήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, είχε στηρίγματα τους Μπάρκερ και Λοϊζου όμως έκανε λανθασμενη μεταβίβαση.

Καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο, απέκρουσε ο Μέλισσας στο 34ο λεπτό.

Στο 41ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ντορεγκαράι να δέχεται μπαλιά στην περιοχή μας και να τελειώνει με κεφαλιά για το 1-0.

 

Β’ Ημίχρονο

Ο Μάθιους αντικατέστησε αναγκαστικά στο ημίχρονο τον Ψάλτη.

Η καλή κίνηση του Μπάρκερ από αριστερά και το σουτ του ήταν καλά όμως ο Μελισσάς ήταν έτοιμος και απέκρουσε στην κλειστή του γωνία.

Λοϊζου, Μπασιρού και Λανγκ βγήκαν για να μπουν οι Γιούστε, Ανσαριφάνρτ και Μπέζους στο 57ο λεπτό.

Στο 60ο λεπτό ο Τσίκο έκανε κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο Ουζόχο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ανσαριφάρντ.

Στο 68ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε με σέντρα στον Ντίσκερουντ ο οποίος πήγε για το γυριστό, μαρκαρίστηκε όμως την τελευταία στιγμή.

Στο 71ο λεπτό ο Τσίκο έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας το οποίο απέκρουσε εύκολα ο Ουζόχο.

Στο 72ο λεπτό ο Λέτσιακς μπήκε στη θέση του Κίτσου.

Στο 82ο λεπτό ο Μπέζους έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα στον Κακουλλή ο οποίος με το αριστερό του τελείωσε με πλασέ ιδανικά τη φάση για να ισοφαρίσει.

Στο 85ο λεπτό ο Τιάγκο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ για να σκοράρει και να δώσει ξανά προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπρούνο στο 93ο λεπτό ύστερα από πάσα του Μπάρκερ μπροστά στο τέρμα.

Καλό σουτ έγινε από τον Μπέζους στο 94ο λεπτό το οποίο απέκρουσε ο Μελίσσας.

Σουτ του Τιάγκο στο 96ο λεπτό απέκρουσε ο Ουζόχο.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Μιξ στο 97ο λεπτό. Πήρε πάσα από τον Κακουλλή, μπροστά στο τέρμα ο Αμερικανός έκανε αδύναμο πλασέ το οποίο απέκρουσε ο Μελίσσας.