Home TOP NEWS Τα μηνύματα επιβάλλεται να γίνουν πράξη

Τα μηνύματα επιβάλλεται να γίνουν πράξη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα έστειλε τα δικά της μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, για ανασυγκρότηση, συγκέντρωση στους στόχους και για αντίδραση.


Την ερχόμενη Κυριακή (29/1 | 17:00) η ομάδα μας φιλοξενεί στο “φρούριο” της, στο ΓΣΠ, την Πάφο FC και άπαντες από τον προπονητή, μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή θα κληθούν να κάνουν τα μηνύματα που έστειλε η ΟΜΟΝΟΙΑ πράξη και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το αποτέλεσμα στο “Αμμόχωστος” ήταν ένα πισωγύρισμα και από εδώ και πέρα και στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του β’ γύρου του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι αποστάσεις από τις ομάδες που είναι εκτός της πρώτης εξάδας, έχουν μειωθεί και συνεπώς η ομάδα μας αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή της εκεί θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια της να παρουσιάζεται σοβαρή, συγκεντρωμένη, πειθαρχημένη για να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα που θα της αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής της.

Όσον αφορά τον Κυριακάτικο (29/1) αγώνα δεν θα είναι εύκολος, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί για ακόμη μια φορά την φετινή σεζόν την έδρα της, όπως έπραξε και σε άλλα παιχνίδια, να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο, δείχνοντας αντίδραση από την ήττα που γνώρισε από τη Νέα Σαλαμίνα.