Home SPORTS NEWS Μέσι: «Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο...

Μέσι: «Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη στην Αργεντινή, στην οποία μίλησε για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και τόνισε πως θα ήθελε να ζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να του έδινε το τρόπαιο.


Στο Urbana Play της πατρίδας του μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής αναφέρθηκε στην πορεία της Αλμπισελέστε μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ και ξεχώρισε η αναφορά του στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. O Pulga εξέφρασε το… παράπονο του πως θα ήθελε να ζει ακόμα ο Pibe de Oro για να του έδινε αυτός το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τόνισε πως ο Αργεντινός θρύλος του έδιναν δύναμη από… ψηλά.

 

«Το WhatsApp μου εξερράγη. Ξεκίνησα να απαντάω στην οικογένειά μου, αλλά απαντούσα μέρες σε μηνύματα. Είχα εκατομμύρια μηνύματα στο Instagram, μπλόκαρε ο λογαριασμός. Δεν έψαχνα έχω την φωτογραφία με τα περισσότερα likes, απλά ο κόσμος ήθελε να με δει με τη φωτογραφία.

Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή. Νομίζω πως ο Ντιέγκο και άλλοι άνθρωποι που με αγαπούν από ψηλά μου έδιναν δύναμη.

Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει. Πως θα έχει ένα όμορφο μονοπάτι, με σκληρές στιγμές τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει. Ποτέ να μην παρατάει τα όνειρά του γιατί στο τέλος θα έχει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Πηγή:Gazzetta.gr