Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης που αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου επέστρεψε ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” και όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ ο ποδοσφαιριστής εγγράφηκε ξανά στο ρόστερ της ομάδας μας.
Ο Διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας επιστρέφει στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας καταγράψει στην Ομόνοια Αραδίππου, 11 συμμετοχές οι οποίες μεταφράζονται σε 990 αγωνιστικά λεπτά. Να σημειώσουμε ότι, ο Κυριακίδης σε τέσσερα παιχνίδια με Ομόνοια 29Μ, Ολυμπιάς Λυμπιών, Αγία Νάπα και Ερμή Αραδίππου κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, ενώ στα άλλα 7 παιχνίδια που έπαιξε δέχθηκε συνολικά 13γκολ.
Να σημειώσουμε ότι, στην τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου τον περασμένο Νοέμβριο ο Κυριακίδης και ο Κωνσταντίνος Χρίστου που αγωνίζονται ως δανεικοί έκαναν προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος” (Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) με τον Γιανίκ Φερέρα να τους γνωρίζει από κοντά και να έχει μια καλύτερη εικόνα γι’αυτούς.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
