Home SPORTS NEWS Ισοπαλία στο ντέρμπι της Ιταλίας (video)

Ισοπαλία στο ντέρμπι της Ιταλίας (video)


Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ίντερ και Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος για την 3η αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να μένουν αήττητες και ισόβαθμες στους 7 πόντους.

Τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους «νερατζούρι» να κάνουν μάλιστα το 1-0 με τον Ικάρντι (πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με τη νέα του ομάδα) στο 73’. Η απάντηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας ήταν πάντως άμεση, καθώς ο Αρτούρο Βιντάλ στο 75’ ισοφάρισε, με τον Χιλιανό άσο να σκοράρει για Τρίτη φορά φέτος.

Σημειώστε για τον Ικάρντι πως το τελευταίο γκολ που πέτυχε πέρσι με την φανέλα της Σαμπντόρια ήταν στο 3-2 επί της Γιουβέντους στις 18 Μαΐου, ενώ είχε σκοράρει και στον πρώτο γύρο της ίδιας περιόδου, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-1 της ομάδας της Γένοβας μέσα στο Τορίνο!

Οι συνθέσεις
ΙΝΤΕΡ (3-6-1): Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν Ζεζούς, Ταϊντέρ (68’ Ικάρντι), Καμπιάσο, Γκουαρίν, Ζόναταν, Ναγκατόμο, Ρίκι Άλβαρες (81’ Κόβατσιτς), Παλάσιο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιντάλ, Πογκμπά, Πίρλο (87’ Παντοΐν), Λίχτσταϊνερ (46’ Ίσλα), Κουάντουο Ασαμόα, Τέβες, Βούτσινιτς (72’ Κουαλιαρέλα).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr