Home TOP NEWS Το ερώτημα είναι… πότε;

Το ερώτημα είναι… πότε;


Γέμισε το διαδίκτυο με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Γιανίκ Φερέρα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όντως η γενικότερη αίσθηση λέει πως δεν σηκώνει άλλο το κλίμα στην ομάδα τον Βέλγο. Και δεν εννοούμε τον κόσμο. Για τον κόσμο ήταν μάλλον από την άρχη, καμένο χαρτι. Μιλάμε για την ίδια την ομάδα και τα ενδότερα της, ιδιαίτερα μετά τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε στην τελευταία του δημοσιογραφική διάσκεψη για τους παίκτες του.

Κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ούτε και από τους ανθρώπους της ομάδας γίνεται κάποια σχετική αναφορά ή προκύπτει επιβεβαίωση. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. H απόφαση για απομάκρυνση του Φερέρα έχει ληφθεί. Το τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήρθε απλά για να ξεκαθαρίσει στο μυαλό όλων ότι, αγωνιστικά η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Κι αν διάβαζε κανείς πίσω από τις λέξεις, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, την επομένη του αγώνα στο «Παπαδόπουλος», μάλλον θα το αντιλαμβανόταν. Θα πρέπει να τονισθεί πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν βγήκε παρόμοιας φύσης ανακοίνωση, μετά από κάποιο ατυχές αποτέλεσμα και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ουσιαστικά αυτό που μένει να μάθουμε είναι το πότε. Πότε θα βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου; Θα καθίσει ξανά στον πάγκο ο Βέλγος; Δύσκολο, όμως όχι απίθανο. Για να αποδεσμευτεί θα πρέπει να λάβει ένα ποσό που να αντιστοιχεί σε ένα μικρό κομμάτι της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου, το οποίο λήγει του χρόνου του καλοκαίρι. Και θα πρέπει να δώσει το ΟΚ και ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου.

Πάντως οι επόμενες μέρες φέρνουν σίγουρα σημαντικές εξελίξεις. Ήδη η ομάδα ρίχνει ματιές σε διαθέσιμους προπονητές για να επιλεγεί το άτομο το οποίο, όταν και εφόσον αποχωρήσει το Φερέρα, θα αναλάβει προσωρινά.

Και τη μεγάλη απόφαση για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, αυτόν που θα επιλεγεί για να την οδηγήσει στο μέλλον, θα τη λάβει ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τη διοίκηση.