Home TOP NEWS Είστε επαγγελματίες, έχετε υποχρέωση!

Είστε επαγγελματίες, έχετε υποχρέωση!


Αύριο θα ξαναμαζευτούν οι ποδοσφαιριστές στο «Ηλίας Πούλλος» για προπόνηση. Το αν θα είναι στο προπονητικό ο Φερέρα ή όχι θα το δούμε. Αυτό που έχει σημασία και το εκφράζουμε ως απαίτηση προς τους ποδοσφαιριστές είναι να συμπεριφερθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς ως επαγγελματίες.

Και το λέμε απευθείας στους παίκτες…

Ναι, για τη φανέλα και για τον κόσμο, τον οποίο ντροπιάσατε φέτος αρκετά, αλλά κυρίως για το ψωμί που τρώτε. Είστε πληρωμένοι μέχρι την τελευταία δεκάρα και ναι, όλοι μας δικαιούμαστε να έχουμε την απαίτηση από εσάς να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Δεν το κάνατε μέχρι σήμερα, ώρα να αρχίσετε. Έγιναν πολλά φέτος. Τα αποδυτήρια μας πέρασαν από φουρτούνες ενώ υπήρξαν και κρούσματα απειθαρχίας. Και δεν υπήρχε, δυστυχώς, κανένας στο Γέρι να επιβάλει την τάξη και να διασφαλίσει πως όλα θα λειτουργούν καθώς πρέπει στο προπονητικό.

Έχουμε στο πρωτάθλημα κάποια παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση. Έχουμε και στο κύπελλο τους δύο αγώνες με το Αποέλ. Αν σέβεστε τον εαυτό σας θα πρέπει να το δείξετε από το αμέσως επόμενο παιχνίδι και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Και ακολούθως θα δούμε τι θα γίνει με τον κάθε ένα.

Έίστε επαγγελματίες, έχετε την υποχρέωση, δείξτε ότι είστε άνδρες που δείχνουν σεβασμό!