Home TOP NEWS Οι πρεμιέρες και ο απολογισμός του Σωφρόνη στις ομάδες που δούλεψε

Οι πρεμιέρες και ο απολογισμός του Σωφρόνη στις ομάδες που δούλεψε

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζεται σήμερα στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άρη να κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο, το οποίο όλοι ευελπιστούμε να συνοδευτεί και με ένα θετικό αποτελέσμα.


Ο Κύπριος κόουτς όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα έχει περάσει στο παρελθόν από άλλους τέσσερεις πάγκους Κυπριακών ομάδων. Διετέλεσε προπονητής στον Απόλλωνα για δύο θητείες, κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ, του Αποέλ, ενώ ο τελευταίος του σταθμός στην προπονητική του καριέρα πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η Καρμιώτισσα.

Στις πρεμιέρες του, στους πάγκους των ομάδων του μετράει δύο νίκες (στον Απόλλωνα) και δύο ήττες (Αποέλ, Καρμιώτισσα). Στους “κιτρινοπράσινους” της Λάρνακας ο Σωφρόνης Αυγουστή κάθισε στον πάγκο σε παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο η ΑΕΚ έχασε με 0-2, ενώ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας για το πρωτάθλημα οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον Άρη εντός έδρας με τον Σωφρόνη Αυγουστή να θέλει να κάνει ποδαρικό με το “δεξί”. Είναι η τρίτη φορά την φετινή σεζόν που ο Κύπριος κόουτς βρίσκει τον Άρη στον δρόμο του, προηγήθηκαν οι αναμετρήσεις με τον Αποέλ και την Καρμιώτισσα, στις οποίες ο Σωφρόνης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Δείτε τις πρεμιέρες του Σωφρόνη:

Ντεμπούτο ως προπονητής της Καρμιώτισσας: Καρμιώτισσα – Πάφος FC 0-1
Ντεμπούτο ως προπονητής του Αποέλ: Αποέλ – Ολυμπιακός 0-1
Ντεμπούτο ως προπονητής της ΑΕΚ: ΑΕΚ – ΑΕΛ 0-2 (Κύπελλο), Εθνικός Άχνας – ΑΕΚ 0-3 πρωτάθλημα
Ντεμπούτο στην δεύτερη θητεία του στον Απόλλωνα: Απόλλωνας – Ολυμπιακός 3-1
Ντεμπούτο στην πρώτη θητεία του στον Απόλλωνα: Άρης Λεμεσού – Απόλλωνας 1-4