Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήταν πραγματικός ηγέτης

Ήταν πραγματικός ηγέτης

img_0636


Να δούμε πόσες ακόμα φορές θα μας αναγκάσει να γράψουμε διθυράμβους, ελπίζουμε πολλές κι ας μας βαρεθεί στο τέλος ο κόσμος. Ο 36χρονος έφηβος Νούνο Ασσίς, ήταν για άλλο ένα ματς απολαυστικός, έδειξε πως αποτελεί τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη πρωτάθλημα και υπενθύμισε πως με αυτόν σε τέτοια κατάσταση, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φοβάται κανένα.

Μοίραζε παιχνίδι, έτρεχε να μαρκάρει, απειλούσε με διάφορους τρόπους, ήταν γενικά ο Νούνο Ασσίς που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Ο Πορτογάλος που λόγω της απουσίας των Εφραίμ και Αγκουϊάρ ήταν αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έδειξε πως παρά τα χρόνια, λατρεύει αυτό που κάνει και μέχρι να κρεμμάσει τα παπούτσια θα δίνει πάντα το 100%. Οι πληροφορίες από το Ηλίας Πούλλος λένε πως προσπαθεί να μεταδόσει αυτή τη θέληση σε όλους και θέλει σαν τρελός το πρωτάθλημα. Μακάρι να το κατακτήσει.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ασσίς ήταν μονοετούς διάρκειας, αλλά κανείς δεν είπε ότι σταματάει με την ολοκλήρωση του. Όταν μπορεί να αποδώσει τέτοιο ποδόσφαιρο άλλωστε, γιατί να σταματήσει;