Home TOP NEWS Match Report: Ήττα από στημένα σε ένα βράδυ που φαινόταν διαφορετικό

Match Report: Ήττα από στημένα σε ένα βράδυ που φαινόταν διαφορετικό


Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, δείχναμε πως ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, ήμασταν γενικά καλύτεροι όμως πληρώσαμε την αδυναμία μας με τη μπάλα στημένη κοντά στην περιοχή μας. Το Αποέλ χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, σκόαρε τρία γκολ από στημένες φάσεις, το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και γύρισε το παιχνίδι.

Μάλιστα από την ώρα που το Αποέλ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Καρώ, με  25 λεπτά περίπου να υπολοίπονται, δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε τίποτα στην επίθεση.

Αποβλήθηκε και ο Αυγουστή λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Μπήκε καλά στο παιχνίδι η ομάδα. Πίεσε από την αρχή και ήταν αυτή που πάτησε πρώτη στην αντίπαλη περιοχή. Κρατήσαμε περισσότερο μπάλα στο ξεκίνημα ενώ δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να παίξει.

Δεν είδαμε πολλές φάσεις όμως μέχρι το πρώτο 20λεπτο το Αποέλ δεν πλησίασε καν την περιοχη μας. Είχε 3-4 λεπτά στα οποία προσπάθησε να πατήσει στην περιοχή μας όμως γενικότερα το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας δικός μας μονόλογος.

Σκοράραμε με τον Καρίμ, είχε κι άλλες προϋποθέσεις η ομάδα για να πετύχουμε κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε με καλή ευκαιρία του Κούσουλου και από κει και πέρα τίποτα. Όποτε το Αποέλ έστεινε τη μπάλα κοντά στη περιοχή μας γινόταν επικίνδυνο. Και το πληρώσαμε.

Το τελικό 2-1 μας βάζει στο κυνήγι του σκορ στον επαναληπτικό.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ έγινε από τον Κούσουλο στο 4ο λεπτό από τον Κούσουλο. Το έκανε με το αριστερό έξω από την περιοχή, ήταν όμως άστοχο.

Καλή ευκαιρία χάθηκε στο 7ο λεπτό. Μπεσεντίν και Παπουλής συνδυάστηκαν στην αντίπαλη περιοχή, ο Παπουλής πλάσαρε όμως τον πρόλαβε αμυντικός.

Στο 19ο λεπτό ο Μπεσέντεν έφυγε από πλάγια θέση μόνος, έκανε κίνηση ο Λοΐζου στν κεντρικό διάδρομο, άργησε ν ατου περάσει τη μπάλα και όταν το έπραξε ο Λοΐζος μαρκαρίστηκε.

Ευκαιρία έχασε το Αποέλ στο 23ο λεπτό ύστερα από κόρνερ και πάσα στον Μπεν ο οποίος μπήκε στην περιοχή μας, έκανε γύρισαμ όμως ευτυχώς δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στη πορεία της μπάλας.

Γύρισμα του Ανσαριφάρντ, δεν πρόλαβε ο Μπεσέντιν να βάλει το πόδι στη πορεία της Μπάλας.

Στο 27ο λεπτό ένα σουτ του Κούσουλου η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 29ο λεπτό ο Παπουλής έδωσε πάσα στον Ανσαριφάρντ ο ο οποίος μπροστά στον Μπέλετς έσκαψε τη μπάλα και σκόραρε.

Στο 35ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε ωραία προσπάθεια από πλάγια θέση στην περιοχή, το τελείωμα του όμως δεν ήταν ιδανικό και η μπάλα έφυγε έξω.

Κόκκινη κάρτα δέχθηκε στο τέλος του ημιχρόνου ο Αυγουστή ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για ένα ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε υπέρ του Σαρφό

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεσέντιν κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Αποέλ. Το εκτέλεσε ο Λοΐζου απευθείας άουτ.

B’ Hμίχρονο

Στο 46ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής αναγκάζοντας τον Μπέλετς σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 52ο λεπτο ο Μπεν εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρώ έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Ένα σουτ έγινε από τον Μπεν στο 55ο λεπτό άστοχο.

Στο 56ο λεπτό ο Γιούστε έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπουλή, η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 58ο λεπτό ο Κοσταντίνοφ με κεφαλιά, και πάλι από στημένο σκόραρε για να γυρίσει το παιχνίδι για το Αποέλ. Ελέγχθηκε η φάση και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 63ο λεπτό ο Μακέντα έκανε ένα σουτ από απόσταση το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λανγκ στο 67ο λεπτό.

Στο 67ο λεπτό ο Λέτσιακς μπήκε στη θέση του Παπουλή.

Στο 68ο λεπτό ο Μπεσέντιν ανέτρεψε από πίσω τον Μπεσέντιν, ο Ιταλός σφύριξε φάουλ και έδειξε κάρτα στον Καρώ, την δεύτερη η οποία ήταν και κόκκινη.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπεσεντίν στο 73ο λεπτό.

Στο 78ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Τατζούρι Σράντι και Χαραλάμπους στη θέση των Μπασιρού και Κίτσου

Στο 81ο λεπτό ο Σράντι εκτέλεσε φάουλ απο απόσταση, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπεσέντιν έκανε προβολή όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Στο 85ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ από τον Μπεν, ο Ντάλσιο στην καρδιά της άμυνας μας με κεφαλιά σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στο Αποέλ.

Μπέζους και Μπάρκερ μπήκαν στο παιχνίδι στο 88ο λεπτό στη θέση των Λοϊζου και Ανσαριφάρντ.

Στο 93ο λεπτό ο Χαραλάμπους βρέθηκε σε θέση για γκολ, έκανε πλασέ από το ύψος της περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.