Home TOP NEWS Μπεντόγια: «Δεν τελείωσε τίποτα, πρέπει να κάνουμε διορθώσεις και μπορούμε…»»

Μπεντόγια: «Δεν τελείωσε τίποτα, πρέπει να κάνουμε διορθώσεις και μπορούμε…»»


Μίλησε ο βοηθός προπονητής της ομάδας  μας, Μιγκέλ Μπεντόγια.

Είπε:

Δεν τελείωσε τίποτα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Κάναμε λάθη στο στο δεύτερο μέρος και ήταν δύσκολο να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά στο δεύτερο αγώνα. 

Με την αποβολή λίγο πριν το ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλά. Μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Όμως σε τρεις φάσεις δεχθήκαμε τα γκολ , το ένα ακυρώθηκε, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε, να φτιάξουμε κάποια πράγματα και μπορούμε να προκριθούμε.

 

Που οφείλεται το ότι δεν ήταν καλή και αν επηρέασε η αποβολή του προπονητή: Ίσως επηρέασε η αποβολή του προπονητή. Οι παίκτες βλέπουν το πάθος του. Δεν είναι όμως δικαιολογία. ΦΔεχθήκαμε γκολ από στημένο, μετά προσπαθήσαμε και ήρθε άλλο ένα. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και να κυνηγούμε τα γκολ, να πιέζουμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Διότι στο τέλος ήταν 1-1 με εμάς να κάνουμε καλά πράγματα κι αυτοί να μην κάνουν τίποτα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνουμε διορθώσεις και έοχυμε την ποιότητα να προκριθούμε. 

Για την αδυναμία στις στατικές φάσεις: Ξέραμε ότι ήταν καλοί στα στημένα. Δουλέψαμε πολύ όμως, τι να πω; Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο δυνατοί. Όλη η προσπάθεια που κάναμε σήμερα, πήγε χαμένη. Είδαμε στο τέλος το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι τελείωσε 1-2 όμως έοχυμε άλλο ένα παιχνίδι. Είδαμε ότι είμαστε καλύτεροι και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Για τις συνεχόμενες ήττες: Δεν είναι φυσιολογικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με αυτούς τους παίκτες. Έχουμε ποιότητα και δουλεύουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαστε εδώ μόλις μία εβδομάδα. Θέλουμε πίεση, θέλουμε επιθετικότητα. Θέλουμε το πάθος να βγει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να έρθουν θετικά πράγματα. Χρειαζόμαστε όμως χρόνο. Οι οπαδοί σίγουρα απεριμένουν και εμείς θα τους δώσουμε αυτό που περιμένουν.