Home TOP NEWS Δημητρίου: «Υπάρχει ο επαναληπτικός και πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Δημητρίου: «Υπάρχει ο επαναληπτικός και πρέπει να κάνουμε περισσότερα»


Είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μετά τον αγώνα…

Στο πρώτο μέρος είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλαμε για να κάνουμε το πρώτο μέρος. Δείξαμε ότι το θέλαμε και νιώθαμε ότι δεν μπορεί αυτό το παιχνίδι να χαθεί. Κι όμως, δεχθήκαμε εύκολα τα δύο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει κάτι στο γήπεδο χάσαμε. Είναι απογοητευτικό. Υπάρχει ο επαναληπτικός όμως για να περάσουμε θα πρέπει να κάνουμε περισσοτερα και καλύτερα πραγματα σε σχέση με αυτά που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα είμαστε και τυπικά φιλοξενούμενοι, θα δεχθούμε την πίεση από τον κόσμο του Αποέλ. Θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και τις επόμενες μέρες να ηρεμήσει η ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τον επαναληπτικό. 

Για την απουσία Αυγουστή με Ολυμπιακό: Σίγουρα χωρίς τον προπονητή είναι πιο δύσκολο και πρέπει να αλλάξει και η ψυχολογία για να παίξουμε. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη στον επόμενο αγώνα για να κερδίσει.

Ο κόσμος περιμένει αντίδραση:  Με όσα είδαμε το πιστεύαμε, ότι θα έβγαζε χαρακτήρα. Δυστυχώς κάτι χάλασε στο δέυτερο ημ΄χιρονο και χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Η διόικηση αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα του κόσμου. Είχαμε πει στην ανακοίνωση μας πως η διοίκηση θα προχωρούσε σε άμεσες ενέργειες. Έγινε η πρόσληψη του προπονητή, έπαιται η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή για να μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μία νέα βάση. Δεν είναι της ώρας, σύντομα θα πούμε περισσότερα. Για το τι προγραμματίζεται για το μέλλον. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί, πρέπει να κάνει περήφανο τον κόσμο της. Θα μιλήσουμε σύντομα πιο αναλυτικά.