Home TOP NEWS Post Game: Οι ίδιες παθογένειες, τα ίδια λάθη, το ίδιο αποτέλεσμα

Post Game: Οι ίδιες παθογένειες, τα ίδια λάθη, το ίδιο αποτέλεσμα

Το ήθελε πολύ το ματς η ομάδα μας, το έδειξε με το που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε μάλιστα να πάρει κεφάλη στο σκορ με τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο στο τέλος της βραδιάς το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή “λύγισε” δέχθηκε την ήττα και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ενόψει του επαναληπτικού.


Μετά από μια ήττα από τον “αιώνιο” και με τον τρόπο που ήρθε, δεν μπορούμε να πούμε ή να γράψουμε και ιδιαίτερα πράγματα. Αυτά που είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι, το είδαμε να επαναλαμβάνονται αρκετές φορές την φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα μας κόστισαν βαθμούς, στο κύπελλο ίσως την πρόκριση και την μοναδική ευκαιρία για διάκριση.

Η ομάδα μας ενώ είχε το προβάδισμα, δέχθηκε το γκολ και… μετά επήλθε η κατάρρευση, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι από το γήπεδο απουσίαζε/αν οι παίκτες που θα μπορούσαν να κουβαλήσουν την ομάδα στην πλάτη τους για να της δώσουν αυτά που ή το κάτι παραπάνω που ήθελε για να μπορέσει να πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν σαν νόμισμα με δύο πλευρές. Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκε στο τερέν του ΓΣΠ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές, επιβολή στις μονομαχίες, πίεσε σωστά τον αντίπαλο, κέρδισε μπάλες και όλο αυτά τα εξαργύρωσε και με ένα υπέροχο γκολ. Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέβασε και πάλι τον διακοπτή και φάνηκε εντελώς διαφορετική με ένα πρόσωπο που προβλημάτισε ξανά.

Στην επανάληψη υπήρξε αδικαιολόγητη υποχώρηση στον αντίπαλο που μπήκε δυνατά για να ισοφαρίσει, μπορεί να μην έφτασε στην περιοχή του Φαμπιάνο με συνδυασμένες προσπάθειες για να δημιουργήσει φάσεις, όμως βρήκε τα γκολ από στημένες μπάλες, πέτυχε τρια με τον ίδιο τρόπο, τα δύο μέτρησαν και πήρε τελικά τη νίκη.

Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στο γήπεδο και ουσιαστικά γκρέμισαν από μόνοι τους ότι καλό έχτισαν στα πρώτα 45λεπτά του αγώνα. Η ομάδα μας είχε περιορισμένη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες, της ενώ οι παίκτες έδειχναν τον φόβο για πιθανή ισοφάριση. Το χειρότερο σενάριο ήρθε με την ανατροπή κι ενώ ο αντίπαλος έπαιζε και με 10 παίκτες από το 69ο λεπτό, μάλιστα μέσα στο διάστημα που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φάνηκε καθόλου επικίνδυνη μπροστά από την εστία του Μπέλετς και δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε,

Καταλήγοντας Θα πει κάποιος ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δικαιούταν χθες να μη χάσει ή ακόμη και να κερδίσει, όμως για ακόμη ένα ματς βγήκαν στο χορτάρι οι ίδιες παθογένειες, έγιναν λάθη που ουσιαστικά στοίχισαν στην ομάδα μας και είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί άμεσα, αφού από τα πιο πάνω χάθηκαν πολλά παιχνίδια όπως και το ψεσινό.