Home TOP NEWS Αναγκασμένη να γυρίσει σελίδα και να δει την επόμενη υποχρέωση

Αναγκασμένη να γυρίσει σελίδα και να δει την επόμενη υποχρέωση

Πλήγωσε, αππγοήτευσε, προβλημάτισε η νέα ήττα από τον Αποέλ και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε στον θεσμό του κυπέλλου, η οποία κάνει τα πράγματα να φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα για την υπόθεση πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου και σε μια διοργάνωση που η ομάδα μας ψάχνει και θέλει την διάκριση.


Το τι έγινε την περασμένη Τετάρτη, αναγκαστικά πρέπει να μπει στο συρτάρι, αφου οι υποχρεώσεις για την ομάδα μας τρέχουν και ενώπιον της τώρα έχει το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Οι τέσσερεις ήττες σε πέντε παιχνίδια είναι πάρα πολλές για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν τα λάθη να τα διορθώσουν έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να βάλει ένα στοπ στον αγωνιστικό κατήφορο και να επιστρέψει επιτέλους στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Κύπριος τεχνικός που δεν θα είναι στον πάγκο με τους “μαυροπράσινους” λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι κυπέλλου, πήγε στο Μακάρειο Στάδιο παρακολούθησε τον Ολυμπιακό και θα μεταφέρει στις προπονήσεις που ακολουθούν τα συν και τα πλην του αντιπάλου, ετσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την δεδομένη στιγμή ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχει μπροστά της τρία παιχνίδια με ΟΛυμπιακό, Αποέλ και Καρμιώτισσα και θα επιδιώξει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς για να μπορέσει να παραμείνει στο πρώτο γκρουπ.