Home TOP NEWS Ένας μήνας είναι αρκετός…

Ένας μήνας είναι αρκετός…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Μακάρειο σήμερα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να ψάχνει την πρώτη της νίκη στην εποχή του Σωφρόνη Αυγουστή.


Το σύνολο του Κύπριου τεχνικού στα τελευταία πέντε παιχνίδι σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 4 ήττες (Νέα Σαλαμίνα, Άρη, Ανόρθωση, Αποέλ) και μια ισοπαλία (Πάφος FC) και σήμερα θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί και να πάρει το τρίποντο με το οποίο η ομάδα μας θα μπορέσει να ανέβει στην 5η θέση.

Πάντως η τελευταία φορά που η ομάδα μας κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης ήταν στις 16 Ιανουαρίου όταν νίκησε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, ενώ εκτός έδρας η ομάδα μας η τελευταία φορά που πανηγύρισε το τρίποντο ήταν στο παιχνίδι με την ΕΝΠ το οποίο ήταν το πρώτο για το 2023.

Η ομάδα μας λοιπόν σήμερα επιβάλλεται να ψάξει τη νίκη για να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο, να επιστρέψει στις νίκες και μακριά από το ΓΣΠ, ενώ μια νίκη σήμερα θα βοηθήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας ενόψει και των δύο πολύ σημαντικών αναμετρήσεων με τον Αποέλ σε πρωτάθλημα(25/2) και κύπελλο(1/3).