Home TOP NEWS Match Report: Νικήσαμε μα δεν βλεπόμασταν

Match Report: Νικήσαμε μα δεν βλεπόμασταν


Ηταν μία εμφάνιση κάτω του μετρίου αυτή που είδαμε απόψε από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί να ήρθε η νίκη με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως συναλικά στον αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Ιδιαίτερα στο δέυτερο ημίχρονο, ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο μπάλα και εκμεταλλευόμενος τα παιδικά λάθη στο αμυντικό μας τρίτο έφτιαξε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Κρατήσαμε μπάλα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και προσπαθήσαμε οργανωμένα να διασπάσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού. Προσπάθησε και ο Ολυμπιακός μετά το δεκάλεπτο να κρατήσει λίγο μπάλα, να κυκλοφορήσει και να βγει μπροστά. Μετά το 20λεπτο ο Ολυμπιακός πάτησε 2-3 φορές στη περιοχή μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήλεγξε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να φτιάξει ευκαιρίες, σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Λοΐζου και πήρε το προβάδισμα. Απειλήθηκε ελάχιστα στο πρώτο μέρος η ομάδα. Η κορυφαία ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο τέλος από στημένο με τον Φαμπιάνο να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση.

Στην επανάληψη αντί να επιδιώξουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, δώσαμε χώρο και λόγω της αστοχίας των αντίπαλων μας δεν το πληρώσαμε. Είναι εμφάνιση που προβληματίζει πριν τα συνεχόμενα ντέρμπι με το Αποέλ.

Α’ Ημίχρονο

Στο 9ο λεπτο πήγε να δημιουργήσει κάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ύστερα από σέντρα του Κίτσου και τακουνάκι στον αέρα από τον Σράντι και τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 16ο λεπτό ο Σράντι εκτεέλσε φάουλ από πλάγια δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κούσουλος δεν έπιασε τη κεφαλιά μπροστά στο τέρμα.

Στο 19ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε σουτ έξω από τη περιοχή, αδύναμο και άστοχο.

Καλή ευκαιρία χάθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Λοΐζου έδωσε κάθετα στον Ανσαριφάρντ, αυτός έκανε γύρισμα προς τον Μπεσέντιν που δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 32ο λεπτό ο Καλίλι έκανε συρτό σουτ έξω από την περιοχή και ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Στο 35ο λεπτό ο Μπεσέντιν δέχθηκε μπαλιά στη περιοχή, με κεφαλιά γύρισε τη μπάλα στο σημείο όπου κινήθηκε ο Λοΐζου που έκανε κοντρόλ με το στήθος, έκανε ντρίμπλα με το αριστερό και εξαιρετικό τελείωμα με το ίδιο πόδι για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα του Μολ.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κούσουλος για ένα χέρι που σφυρίχθηκε έξω από την περιοχή, χωρίς να υπάρχει παράβαση.

Εντυπωσιακή απόκρουση έκανε ο Φαμπιάνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από φάουλ του Καλίλι.

Β Ημίχρονο

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λανγκ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 55ο λεπτό όταν ο Λανγκ έδωσε τη μπάλα σε αντίπαλο στο κέντρο, ο Γιακουμάκης έδωσε στον Καλίλι που πλάσαρε από το ύψος της περιοχής έξω.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Κορομά στο 58ο λεπτό. Ο Καλίλι απέφυγε εύκολα τον Γιούστε από πλάγια αριστερά, έδωσε στον Κορομά στο ύψος του πέναλτι όμως πλάσαρε έξω.

Μάθιους και Σράντι βγήκαν και μπήκαν οι Ψάλτης και Παπουλής στο 59ο λεπτό.

Σουτ από τον Μπεσέντιν στο 59ο λεπτό έφυγε άουτ.

Στο 63ο λεπτό ο Παπουλής έκανε πλασέ με το δεξί έξω από την περιοχή, ο Μολ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σταθερά.

Στο 68ο λεπτό ο Καλίλι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήγε στον Φαμπιάνο που έπιασε τη μπάλα στον αέρα, του έφυγε μέσα από τα χέρια όμως δεν πήγε προς την εστία αλλά κορνερ.

Το πλασέ του Γιακουμάκη απέκρουσε ο Φαμπιάνο στο 71ο λεπτό.

Κίτσος, Ανσαριφάρντ και Λοΐζου βγήκαν και μπήκαν στο 73ο λεπτό οι Λέτσιακς, Ζαχαρίου και Χάμπος

Καλή φάση χάθηκε στο 76ο λεπτό με τον Χαραλάμπους

Ο Κα έκανε προσωπική ενέργεια στο 77ο λεπτό, έφτασε στην περιοχή μας από το κέντρο πλάσαρε όμως έβγαλε σωτήρια άμυνα ο Ψάλτης.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λέτσιακς στο 84ο λεπτό για φάουλ στον Κα