Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έχασε από Αποέλ, έχασε μια ευκαιρία για πρόκριση

Έχασε από Αποέλ, έχασε μια ευκαιρία για πρόκριση

Σε παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο η ομάδα μας ηττήθηκε με 6-3 από τον Αποέλ στο πλαίσιο των Play-Off του πρωταθλήματος φούτσαλ και έτσι πέταξε μια ευκαιρία στα “σκουπίδια” για να πάρει από απόψε το εισιτήριο στους τελικούς του πρωταθλήματος φούτσαλ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σέζαρ. Στην συνέχεια ο Αποέλ κυριάρχησε και πατούσε καλύτερα στο παρκέ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε ένα δίλεπτο, στο 14ο και 15ο λεπτό με τον Γκοές να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Ιακώβου έκανε το 3-1 διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου 20λέπτου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε στο παρκέ πιο δυνατά και με το καλημέρα μείωσε το σκορ με τον Ελ Κέμπε. Η χαρά των φουτσαλιστών μας δεν κράτησε για πολύ καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σκαρπάρης έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αποέλ. Το σύνολο του Παναγιώτη Παρασκευά κατάφερε να μειώσει προσωρινά με τον Μπεϊσόλα σε 4-3, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν άλλα δύο γκολ με  τους Σκαρπάρη και Ψηλογένη οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 6-3.

Με τη νίκη αυτή λοιπόν ο Αποέλ μειώσε σε 4-1 στην σειρά των αγώνων κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έτσι η πρόκριση στους τελικούς είτε θα “κλειδώσει” στο επόμενο παιχνίδι, είτε θα έχουμε παράταση με την υπόθεση πρόκριση να είναι ακόμη στα πόδια των φουτσαλιστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα γκολ του αγώνα:

Αποέλ: Γκοές (x2), Ιακώβου, Σκαρπάρης (x2), Ψηλογένης
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σέζαρ, Ελ Κέμπε, Μπεϊσόλα