Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Αποέλ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά αντίστροφα για την δεύτερη “μάχη” της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola κόντρα στον Αποέλ, με την ομάδα μας να θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά και να συνεχίσει να ελπίζει σε διάκριση την φετινή σεζόν.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή που επιστρέφει σήμερα στον πράσινο πάγκο μετά την τιμώρια του, θα πάει στον σημερινό αγώνα που η ομάδα μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη, έχοντας στην διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Πάρης Ψάλτης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ επιστρέφει ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

O Κύπριος τεχνικός αναμένεται ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που ήταν και πάλι κόντρα στον Αποέλ, θέλοντας να παρουσιάσει στις τέσσερεις γραμμές ένα καλό σύνολο που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Η πρόβλεψη της ενδεκάδας:

Κάτω από τα δοκάρια αναμένουμε να δούμε τον Φαμπιάνο.

Πιο μπροστά στην άμυνα θα δούμε τους Μάθιους και Κίτσο να κινούνται στα δύο άκρα και τους Γιούστε, Λανγκ ή Παναγιώτου να παίζουν στον κεντρικό διάδρομο της αμυντική γραμμής.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε ότι θα πάρουν θέση οι Μπασιρού και Κούσουλος  και στα δύο άκρα θα παίξουν οι Παπουλής και Λοίζου.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αρτιόμ Μπεσεντίν θα αποτελέσουν το δίδυμο στην κορυφή.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κίτσος, Γιούστε, Παναγιώτου, Μπασιρού, Κούσουλος, Παπουλής, Λοίζου, Μπεσεντίν, Ανσαριφάρντ.