Home SPORTS NEWS «Καρφιά» Πικέ για Ρεάλ Μαδρίτης

«Καρφιά» Πικέ για Ρεάλ Μαδρίτης


Τα… καρφιά του στην Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε ο Ζεράρ Πικέ σε δηλώσεις του. Ο αμυντικός των Καταλανών, αναφέρθηκε στα δισεκατομμύρια που έχει ξοδέψει η «βασίλισσα» για την απόκτηση παικτών σε αντίθεση με τους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως η ομάδα του ανταγωνίζεται την μισητή αντίπαλο με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας πως αν και χωρίς προπονητή, τερμάτισαν πρώτοι με διαφορά 15 βαθμών από τους «μερένχες».

«Κάπου διάβασα ότι από το 2002 η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Ξοδέψαμε και εμείς, αλλά εμείς δεν έχουμε τράπεζα από πίσω μας. Αντίθετα, εμείς έχουμε τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Πουγιόλ, τον Βαλδές, τον Μπουσκέτς και τον Πέδρο. Είναι μια γενιά που δεν κόστισε τίποτα. Έτσι ανταγωνιζόμαστε τη Ρεάλ. Αγοράσαμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Βίγια, τον Νεϊμάρ, αλλά έναν παίκτη μόνο κάθε χρόνο. Αυτοί δεν έχουν κερδίσει τίποτα για καιρό».

Για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος: «Πέρυσι ήμασταν η μόνη ομάδα στον κόσμο που χωρίς προπονητή ήμασταν 15 βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr