Home TOP NEWS Επέστρεψε ορεξάτος και… έτοιμος να δώσει βοήθειες!

Επέστρεψε ορεξάτος και… έτοιμος να δώσει βοήθειες!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο νικηφόρο αγώνα με τον Αποέλ στο κύπελλο, με τον Διεθνή Κύπριο κόουτς να αγωνίζεται ως αλλαγή βάζοντας στα πόδια του 18λεπτά.


Στον επαναληπτικό με τον “αιώνιο” αντίπαλο ο Κακουλλής έδειξε ότι άφησε πίσω του τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Πάφο FC, προσπάθησε, έτρεξε και γενικά ότι σιγά – σιγά αρχίζει να βρίσκει ξανά ρυθμό.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 7γκολ, στο χθεσινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα πήρε ακόμη περισσότερα λεπτά συμμετοχής από τον Σωφρόνη Αυγουστή και είναι γεγονός, ότι από την ώρα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε φρεσκάδα και γρηγοράδα στο επιθετικό τρίτο.

Μάλιστα ο Κακουλλής πιστώθηκε την άσιστ στο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ που έφερε την ισοφάριση, ενώ ο Κύπριος επιθετικός είχε και δύο καλές φάσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής που θα μπορούσε να έγραφε κι αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Είναι γεγονός ότι ο Κακουλλής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ορεξάτος και με μπόλικη διάθεση να δώσει βοήθειες στην ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.