Home TOP NEWS Πέμπτο “αιώνιο” για φέτος, τέταρτο μέσα σε ένα μήνα

Πέμπτο “αιώνιο” για φέτος, τέταρτο μέσα σε ένα μήνα

Η χθεσινή νίκη της ομάδας μας επί της Καρμιώτισσας σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Σαλαμίνας από τον Αποέλ, έφερε το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να εξασφαλίζει τελικά μια θέση στο πρώτο γκρουπ του πρωταθλήματος.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κανονική διάρκεια του φετινού μαραθωνίου τερμάτισε στην 6η θέση και στην πρώτη αγωνιστική των πλέι – οφ θα φιλοξενήσει τον Αποέλ ο οποίος με τη νίκη του επί της Νέας Σαλαμίνας τερμάτισε στην 1η θέση.

Το επερχόμενο “αιώνιο” ντέρμπι θα είναι το τέταρτο μέσα σε ένα μήνα. Προηγήθηκε αυτό του κυπέλλου στις 15 Φεβρουαρίου, στην συνέχεια αυτό του πρωταθλήματος στις 25 Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου έγινε το τρίτο στην σειρά.

Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν κόντρα στον Αποέλ η ομάδα μας μετράει τρεις ήττες(4-0,1-2,0-2) και μία νίκη (0-2) η οποία ήταν και η πιο “γλυκιά” της σεζόν αφού της χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.

Η ομάδα μας λοιπόν, πάει στην πρεμιέρα των πλέι – οφ κόντρα στον Αποέλ με τον αέρα της επιτυχίας στο κύπελλο, θέλοντας να μπει δυνατά στην β’ φάση και να αρχίσει να εκμεταλλεύται απώλειες, έτσι ώστε να μπορέσει να μειώσει τις διαφορές και γιατί όχι να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία.

Να σημειώσουμε ότι ιδιαίτερο  θα είναι το επερχόμενο “αιώνιο” και για τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα για τέταρτη φορά μέσα σε ένα μήνα, θέλοντας με την σειρά του να δώσει αοαντήσεις και ότι η πρόσφατη νίκη στο κύπελλο δεν ήρθε καθόλου τύχαια.