Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάτησε τον “αιώνιο” στο σπίτι της και πήρε την πρόκριση

Πάτησε τον “αιώνιο” στο σπίτι της και πήρε την πρόκριση

Σε παιχνίδι που έγινε στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επικρατήσει του Αποέλ με 6-1 και εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος εκεί που η ομάδα μας θα βρει την ΑΕΛ.


Όσον αφορά τον αγώνα που έγινε απόψε ο Αποέλ ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι με τον Ομήρου. Οι φουτσαλιστές του Παναγιώτη Παρασκευά μετά το γκολ αφυπνήστικα και έψαξαν την ισοφάριση και την βρήκαν με τον Λακκούφη μετά από γύρισμα του Μαντέλι.

Μέχρι το τέλος του πρώτου 20λέπτου χάθηκαν κάποιες καλές φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και στις αρχές του δεύτερου 20λέπτου κατάφερε να βρει το γκολ γυρίζοντας το παιχνίδι. Ο Μπεϊσόλα έκανε το γύρισμα και ο Ιακώβου στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε το αυτογκόλ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σκαρπάρης υπέπεσε σε παράβαση, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή του Ψηλογένη ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι, με τον Μαντέλι να το μετατρέπει σε γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το τρίτο γκολ δεν πάτησε ποτέ από το γκάζι και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα άλλες τρεις φορές. Ο Κουλουμπρής από πλάγια θέση έκανε το σουτ κι αφού η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι κατέληξε για τέταρτη φορά στο “γαλαζοκίτρινο” πλεκτό. Ο Στυλιανού ήταν ο επόμενος που σκόραρε, αφού έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή επιχείρησε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο όμορφος επίλογος κόντρα στον “αιώνιο” γράφτηκε από τον Ελ Κέμπε. Ο Αλεξίου έκανε την κάθετη και ο Ελ Κέμπε με ένα όμορφο πλασέ νίκησε τον Ψηλογένη γράφοντας το τελικό 6-1.

Η νίκη αυτή για την ομάδα μας ήταν η 5η κόντρα στον Αποέλ κάτι που της εξασφάλισε το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ εκεί όπου θα παλέψει για να διεκδικήσει πλέον την κούπα του πρωταθλητή.