
Μαγική έμπνευση από τον Νούνο Σάντος της Σπόριτνγκ Λισαβόνας, ο οποίος έπιασε μαγική ραμπόνα και μας χάρισε ένα από τα highlight της χρονιάς.
Γερή υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς έβαλε ο Νούνο Σάντος της Σπόριτνγκ Λισαβόνας! Στο 16΄ του αγώνα απέναντι στην Μποαβίστα και το με το ματς να παραμένει στο μηδέν, ο Πορτογάλος έκανε ασύλληπτη ραμπόνα μέσα στην περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 1-0 των Λιονταριών.

![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-238x178.jpg)







![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-100x75.jpg)

