Home SPORTS NEWS Ο Μέσι κυνηγάει τον Ραούλ

Ο Μέσι κυνηγάει τον Ραούλ


Γράφει ιστορία ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο διεθνής άσος είναι πλέον δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε εναντίον του Άγιαξ στο θριαμβευτικό 4-0 της Μπαρτσελόνα επί του «Αίαντα». Κυνηγάει… να πιάσει μάλιστα τον Ραούλ!

Ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» έφτασε στα 62 γκολ στη κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων στην ήπειρό μας, αφήνοντας πίσω τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (60) και Σεφτσένκο (59) και, πλέον, υπολείπεται μόνο εννέα τερμάτων του πρώτου Ραούλ, ο οποίος είχε σκοράρει στο παρελθόν 71 φορές!
Να αναφέρουμε πως από τους τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές τον Αργεντινό άσο απειλεί μόνο ο πέμπτος στη σχετική κατάταξη, Κριστιάνο Ρονάλντο (54).

Ο Μέσι, που πρωτόπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 7/12/2004, έχει κάνει πολλά ρεκόρ στη διοργάνωση. Εκτός των άλλων, να αναφέρουμε πως έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τέσσερα χατ-τρικ στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τους Μάριο Γκόμεζ και Φίλιπο Ιντζάγκι που έχουν από τρία. Σε συνολικά 80 εμφανίσεις, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη σκόραρε 33 φορές στη φάση των ομίλων και 29 στα παιχνίδια νοκ άουτ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr