Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν φτιάξει η άμυνα, δεν φοβάται κανένα

Αν φτιάξει η άμυνα, δεν φοβάται κανένα

 


img_5845

Δεν κρύφτηκε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όταν του αναφέρθηκε από δημοσιογράφο πως μεσοεπιθετικά η ομάδα παίζει καλά, ενώ πίσω έχει αδυναμίες. Ο Τόνι Σαβέφσκι αναγνώρισε πως είναι ένα θέμα που προβληματίζει το τεχνικό τημ που ψάχνει τις λύσεις:

“Μας προβληματίζει, πρέπει να βρούμε κίνητρα για να λειτουργούμε και αμυντικά όπως μεσοεπιθετικά. Πρέπει να είμαστε και αμυντικά περισσότερο σαν συμπαγής ομάδα.”, Τόνι Σαβέφσκι

Είναι άλλωστε ένα θέμα που μας έχει στοιχίσει. Τα ατομικά λάθη με Άστρα Τζιούρτζιου και Ανόρθωση ήταν καταστροφικά και είχαν σε μεγάλο βαθμό καθορίσει τα αποτελέσματα. Ο Σαβέφσκι έχει μεγάλη πίστη στους αμυντικούς του πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να ανεβάσουν τα επίπεδα συγκέντρωσης τους και να τον δικαιώσουν. Ολόκληρη η ομάδα, πρέπει να αρχίσει να αμύνεται καλύτερα.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ σουλουπωθεί αμυντικά, θα γίνει αυτόματα η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, υψηλά επίπεδα ομοιογένειας και δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Μακάρι ο προπονητής να καταφέρει να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες, επειδή μπάλα παίζουν όμως οι παίκτες,  μακάρι πρώτα από όλα να ανεβάσουν αυτοί τη συνέπεια κα τη συγκέντρωση τους.