Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Καλή η παρουσία μας, λίγες οι φάσεις για γκολ, την καλύτερη...

Ημίχρονο: Καλή η παρουσία μας, λίγες οι φάσεις για γκολ, την καλύτερη η Πάφος


Στα πρώτα δέκα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε περισσότερο τη μπάλα όμως από τις πρώτες επιθέσεις φάνηκε να είναι η Πάφος η ομάδα η οποία έδειχνε πιο επικίνδυνη όποτε επιχειρούσε να βγει μπροστά.

Κι όμως, όσο περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ γινόταν ολοένα και καλύτερη στο γήπεδο, ήλεγχε πλήρως το ρυθμό και ήταν αυτή που κατέγραφε προσπάθειες για γκολ.

Η Πάφος ήταν η ομάδα που έχασε όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Μπρούνο και τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση.

Τραυματίστηκε ο Χαραλάμπους…

Α’ Ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Κούσουλος βρήκε χώρο και έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο έξω.

Στο 21ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε στον Ανσαριφάρντ στην περιοχή ο οποίος από πλάγια έκανε δυνατό σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

Καλή στιγμή στο 24ο λεπτό με τον Ζαχαρίου να δέχεται μπαλιά από τον Κούσουλο και από ευνοϊκή θέση να μην βρίσκει τη μπάλα για το σουτ.

Στο 25ο λεπτό η πρώτη τελική της Πάφου με σουτ του Χότσκο από το ύψος της περιοχής το οποίο έφυγε άουτ.

Σουτ φιλόδοξο από τον Βαλακάρι στο 31ο λεπτο, πολύ άστοχο

Στο 32ο λεπτό η Πάφος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μπρούνο μπροστά στον Φαμπιάνο, ύστερα που δέχθηκε κάθετη πάσα, τον πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 34ο λεπτό ο Ασναριφάρντ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κούσουλο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 38ο λεπτό ο Καρίμ. Ήταν σωστή.

Στο 39ο λεπτό σκόραρε η Πάφος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλακάρι. Έκανε κίνηση ο Παλάσιος προς τη μπάλα, ελέγχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε.