Home TOP NEWS Αρχίζει η προετοιμασία για το κύπελλο

Αρχίζει η προετοιμασία για το κύπελλο


Θα καταπιαστούμε από την αναφορά που έκανε πρόσφατα ο Νικόλας Παναγιώτου στην εκπομπή ”Total Green”. Είχε πει πως αν η ομάδα δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει στους αγώνες πρωταθλήματος, δεν θα μπορέσει να είναι έτοιμη στα κρίσιμα παιχνίδια κυπέλλου.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από τις εμφανίσεις της ομάδας στους τελευταίους αγώνες. Τόσο χθες, όσο και στην ήττα από τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε άλλο παρά αδιάφορη παρουσιάστηκε. Μάλιστα στον αγώνα στη Λεμεσό η ήττα δεν ήταν αποτέλεσμα που της άξιζε.

Η ομάδα πάει με φόρα πλέον στους αγώνες του κυπέλλου. Την Πέμπτη θα διεξαχθεί ο κρίσιμος πρώτος ημιτελικός και στόχος είναι να έρθει το αποτέλεσμα που θα μας δίνει καλές πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» αρχίζει σήμερα. Ο Αυγουστή θα καταστρώσει πλάνο νίκης και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως, σε σχέση με τον χθεσινοβραδινό αγώνα, θα δούμε αλλαγές. Πιθανότατα από το κέντρο και μπροστά.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ καλή ενώ φαίνεται η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται, αλλά και η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν όλοι πλέον τον κάθε αγώνα. Κι αν η ομάδα συνεχίσει ανοδικά τότε είναι πιθανόν να κλείσει μία φαινομενικά χαμένη χρονιά, με τίτλο.

Στις απουσίες πέρα από αυτή του Ψάλτη, προστέθηκε και αυτή του Χαραλάμπους. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή.