Home TOP NEWS Έβαλε στόχο να τον επαναφέρει για τα καλά ο Σωφρόνης

Έβαλε στόχο να τον επαναφέρει για τα καλά ο Σωφρόνης


Η διαχείρηση που κάνει ο Αυγουστή μέχρι στιγμής με το ρόστερ του είναι πάρα πολύ καλή. Μοιράζει δίκαια το χρόνο, κρίνει και επιλέγει βάση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών του και τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Και είναι εμφανές πως έχει βάλει στόχο να επαναφέρει για τα καλά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ατύχησε στη μέχρι σήμερα παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί στην ομάδα λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του ενώ φαινόταν πως και ο ίδιος ήταν πολύ συγκρατημένος όποτε έπαιρνε χρόνο στο γήπεδο.

Χθες είδαμε από αυτόν κάτι διαφορετικό. Είχε αυτοπεποίθηση, τρεξίματα αλλά και προσπάθειες για γκολ. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχώρισε στον Ολυμπιακό, πριν τον αποκτήσουμε, έλαβε κλήση στην Εθνική ομάδα προηγουμένως, ως ποδοσφαιριστής της Πάφου και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να βρει τα πόδια του.

Τώρα, με τον Σωφρόνη καθοδηγητή, έναν προπονητή ο οποίος δείχνει να τον πιστεύει, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα. Και εξέφρασε χθες βράδυ μετά τον αγώνα την αισιοδοξία του και είμαστε κι εμείς πολύ αισιόδοξοι για αυτόν.