Home TOP NEWS Στο “Στέλιος Κυριακίδης” να θέσει τις βάσεις για πρόκριση

Στο “Στέλιος Κυριακίδης” να θέσει τις βάσεις για πρόκριση

Άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” είναι πανέτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola το οποίο θα γίνει αύριο(6/4 | 19:00) στο “Στέλιος Κυριακίδης”.


Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης η οποία γίνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, απόρροια της νίκης στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφο FC.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια των πλέι – οφ, αλλά και στο τελευταίο με την Πάφο ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θα κληθεί να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να επαναλάβουν εαυτό όπως με Αποέλ, Απόλλωνα και Πάφο και με καλή παρουσία να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει στον επαναληπτικό να έχουν το πάνω χέρι και με την στήριξη του 12ου να σφραγίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ο κόουτς λοιπόν, αυτές τις μέρες δουλεύει εντατικά με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση έτσι ώστε αύριο να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό και ένα δυνατό σύνολο για να μπορέσει να “χτυπήσει” το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.