Home TOP NEWS Μέσα οι πιο παραγωγικοί της χρονιάς

Μέσα οι πιο παραγωγικοί της χρονιάς


Είναι πιθανόν να δούμε απόψε μία πιο επιφυλακτική ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο. Στις διπλές αναμετρήσεις άλλωστε, οι ομάδες δεν παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα, ειδικά στους πρώτους αγώνες. Θα δούμε βέβαια. Μπορεί ο Σωφρόνης να επιδιώξει αιφνιδιασμό.

Ότι κι αν ισχύσει ωστόσο, από πλευράς προσέγγισης και τακτικής, η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι must! στο «Στέλιος Κυριακίδης». Κι απόψε στην εντεκάδα αναμένουμε ότι ο προπονητής θα επιλέξει τους δύο πιο αποτελεσματικούς/παραγωγικούς παίκτες στο φετινό ρόστερ.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, θα είναι εκτός απροόπτου το επιθετικό μας δίδυμο. Εφτά γκολ και έξι ασίστ έχει φέτος ο Καρίμ, 8 γκολ και 4 ασίστ ο Ανδρόνικος. Και στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς είναι σημαντικό να βάλουν αμφότεροι τη σφραγίδα τους και να ανεβάσουν τους αριθμούς τους στα σχετικά στατιστικά.

Θα έχει μεγάλη σημασία να είναι αποδοτικοί και αυτοί που θα τους πλαισιώσουν μεσοεπιθετικά. Είναι δεδομένο πως θα επιδιώξουμε να σκοράρουμε απόψε κι αν οι δύο βρεθούν στη μέρα τους οι πιαθνότητες να τα καταφέρουμε είναι πολλές.