Home TOP NEWS Το πάθος του Σωφρόνη μεταφέρεται και στους ποδοσφαιριστές

Το πάθος του Σωφρόνη μεταφέρεται και στους ποδοσφαιριστές

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ο Σωφρόνης Αυγουστή στεκόταν μπροστά από τον πάγκο και έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ενώ υπήρξαν και στιγμές που μοίραζε συγχαρητήρια σε αυτούς για κάποιες ενέργειες τους στον αγωνιστικό χώρο.


Το γνωρίζαμε πρωτού έρθει στην ομάδα μας ότι, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Κύπριου τεχνικού είναι το πάθος του κι αυτό το είδαμε για ακόμη μια φορά στο ψεσινό παιχνίδι κόντρα στην Πάφο.

Στο “Στέλιος Κυριακίδης” ο Σωφρόνης Αυγουστής ζούσε τόσο έντονα το παιχνίδι λες και αγωνιζόταν μαζί με τους παίκτες του, αλλώστε χαρακτηριστική ήταν η φάση με ένα σωστό τάκλιν του Έκτορ Γιούστε κοντά στον πράσινο πάγκο που ανάγκασε τον Σωφρόνη Αυγουστή να ξεσπάσει και να φωνάξει στον Ισπανό αμυντικό να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Πάντως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι αυτό το πάθος του Σωφρόνη Αυγουστή να μεταφέρεται και στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αγωνίζονται με περισσότερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ένα παράδειγμα ήταν και το ξέσπασμα του Λέτσιακς όταν κέρδισε ένα πλάγιο άουτ πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα.