Home TOP NEWS Προετοιμάζεται η ομάδα για ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη

Προετοιμάζεται η ομάδα για ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη


Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυό που προηγήθηκε προχθές, έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ερχόμενη Τρίτη υποδεχόμαστε τον Άρη στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο. Σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας ο οποίος είναι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αδιαφορήσει, αν και οι αλλαγές που θα γίνουν από τον προπονητή θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην δούμε ούτε έναν από τους παίκτες που έπαιξαν στο «Στέλιος Κυριακίδης», βασικό στον επόμενο αγώνα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα είναι σε εξέλιξη με τον Αυγουστή να καλείται να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές που πήραν λίγο ή και καθόλου χρόνο στους τελευταίους αγώνες. Επιστρέφει ο Ντίσκερουντ, ο Χαραλάμπους είναι ακόμη τραυματίας, γνωστή και η απουσία του Ψάλτη.

Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο προπονητής, όχι μόνο την Τρίτη αλλά και στο παιχνίδι που θα ακολουθήσει με την ΑΕΚ. Μάλλον το επόμενο στη Λάρνακα θα είναι αυτό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως πρόβα για τον επαναληπτικό κυπέλλου.

Ουζόχο, Λανγκ, Μίλετιτς, Κίτσος, Μπάρκερ, Ζαχαρίου, Μπεσέντιν, Μιξ, Κασάμα διεκδικούν θέση στην εντεκάδα.