Home TOP NEWS «O προπονητή μας ζήτησε νίκη/Φυσιολογική η οπισθοχώρηση μας/Δεν διαχωρίζουμε παιχνίδια»

«O προπονητή μας ζήτησε νίκη/Φυσιολογική η οπισθοχώρηση μας/Δεν διαχωρίζουμε παιχνίδια»


Μιλώντας στην εκπομπή ”Total Green” ο Φουάντ Μπασιρού έκανε τη δική του ανάλυση για τον χθεσινό αγώνα. Αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα που έκαναν χθες αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ ερωτώμενος για το τι τους ζήτησε ο προπονητής τους, ανέφερε πως τους είπε μόνο πως πρέπει να κερδίσουν.

Σε ότι αφορά στην εικόνα του παιχνιδιού, είπε πως η οπισθοχώρηση της ομάδας ήρθε φυσιολογικά. Η Πάφος είχε και τον κόσμο της, ήταν πίσω στο σκορ και πίεσε. Εξέφρασε και την απογοήτευση του για το γκολ που δεχθήκαμε.

Είπε: «Ο Σωφρόνης Αυγουστή μας ζήτησε να νικήσουμε τον αγώνα. Δεν πήγαμε να χάσουμε, ούτε να αρκεστούμε σε μια καλή εμφάνιση και να έρθει μια «τιμητική» ήττα. Ασυναίσθητα, προσπαθήσαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων γιατί είχαμε κάνει αρκετή δουλειά μέχρι το 30’, και οπισθοχωρήσαμε. Στην επανάληψη ήρθε η πίεση της Πάφος FC που έφερε την ισοφάριση. Νιώσαμε απογοήτευση για το γκολ στις καθυστερήσεις αλλά προσπαθούμε να το αφήσουμε πίσω και να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Άρη ενώ έχουμε και αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ πριν το επαναληπτικό που είναι σε 19 μέρες. Το κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος για την Ευρώπη και σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε. Εννοείται πως θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο και θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς αλλά δεν μπορείς να διαχωρίζεις αγώνες και εγώ ως επαγγελματίας θέλω να νικάω είτε είναι φιλικό είτε επίσημο. Νομίζω πως τώρα η Ομόνοια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί».