Home TOP NEWS Match Report: Σχετικά καλή η ομάδα στο 1ο ημίχρονο, παθητική στο 2ο,...

Match Report: Σχετικά καλή η ομάδα στο 1ο ημίχρονο, παθητική στο 2ο, καθαρή ήττα με 3-0


Παλέψαμε το παιχνίδι για ένα 45λεπτο, κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού στο οποίο ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και από τη στιγμή που ήρθε το γκολ του Άρη κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η ομάδα επηρεάστηκε. Το δεύτερο μέρος ήταν κακό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Άρης το ήθελε πιο πολύ και το έδειξε, έχασε ευκαιρίες, σκόραρε άλλα δύο τέρματα και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Φάνηκε από το ξεκίνημα πως θα παρακολουθούσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι. Και στα πρώτα λεπτά η μπάλα ανεβοκατέβαινε και χάθηκαν από το ξεκίνημα ευκαιρίες.

Από ένα σημείο και μετά, από το 20 και έπειτα η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε το ρυθμό, κυκλοφόρησε μπάλα και η ταχύτητα του παιχνιδιού έπεσε κάπως. Ο Άρης μας έδωσε χώρο και περίμενε το λάθος μας.

Τελικά το γκολ ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο για τον Άρη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μέτρα μετά το γκολ που δέχθηκε, προσπάθησε σε 1-2 περιπτώσεις πατώντας στην αντίπαλη περιοχή να απειλήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα ήταν ο Άρης αυτός που όποτε ανέβαινε έδειχνει πιο επικίνδυνος χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει για δεύτερη φορά ουσιαστικός.

Η εδαφική υπεροχή και οι περισσότερες φάσεις ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος, ο Άρης όμως είχε την ουσία, χωρίς μάλιστα να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν εντελώς παθητική στο γήπεδο. Ανέβασε αρκετούς παίκτες μπροστά για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να είναι ο Άρης αυτός που έβρισκε συνεχώς χωρους και δημιουργούσε καταστάσεις μέσα στην περιοχή μας.

Το δεύτερο εντυπωσιακό γκολ του Μπαμπίκα σκότωσε τον αγώνα, και η κατακλείδα ήρθε με αυτό του Μπράουν.

Υπάρχουν παρατηρήσεις για να γίνουν από τον Σωφρόνη. Πρέπει να κρατήσουμε το καλό μας διάστημα στον αγώνα και να δούμε μπροστά.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ζαχαριου στο 5ο λεπτό, ύστερα από ανέβασμα και σέντρα του Ανσαριφάρντ από δεξιά, ο Παναγιώτης πήρε μπάλα μπροστά στο τέρμα,  πλάσαρε όντας κάπως χωρίς καλό βηματισμό, και η μπάλα πήγε έξω.

Στο 6ο λεπτό ανέβηκε ο Άρης, έγινε ένα σουτ από τον Μπέγκντσον στην εστία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε και μάζεψε.

Μία κεφαλιά από τον Στρούσκι από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από σέντρα του Γκομίς από δεξιά, η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 12′ μπήκε από πλάγια στη περιοχή ο Κίτσος, έκανε σουτ από δύσκολη γωνία όμως έβαλε την κόντρα αμυντικός και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 23ο λεπτό έγινε κομπίνα σε κόρνερ. Ο Λοΐζου πάσαρε έξω από την περιοχή στον Κίτσο που σούταρε αδύναμα πάνω στον Βανά Άλβες.

Εκπληκτικό γκολ σημείωσε ο Άρης με τον Μπέγκντστον στο 27ο λεπτό. Έκανε σέντρα ο Μπαμπίκα από δεξιά, με τον Μπέγκντσον να κάνει εντυπωσιακό γυριστό σου και να νικά τον Φαμπιάνο.

Στο 37ο λεπτό ο Κοκόριν σούταρε έξω από τη περιοχή μας άστοχα.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Ανσαριφάρν στα χέρια του Βανά Άλβες.

Ο Κοκόριν έχασε τεράστια ευκαιρία στο 48ο λεπτό. Έκανε εντυπωσιακό γυριστό σουτ, πάνω στον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε πρώτα και μετά η μπάλα κτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50ο λεπτό έγινε λάθος στο κέντρο από τον Μιξ, ο Γκομίς έδωσε στον Μπαμπίκα ο οποίος μπροστά στον Φαμπιάνο σούταρε έξω.

Ευκαιρία έχασε ο Άρης στο 54ο λεπτό με τον Μπέγκντσον να δέχεται πάσα στο ύψος του πέναλτι, πήγε για γυριστό σουτ όμως έκανε στραβοκλωστιά.

Στο 56ο λεπτό ο Μπαμπίκα έκανε διπλή προσπάθεια για γκολ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνο.

Το σουτ του Πηλέα στο 65ο λεπτό απέκρουσε εύκολα ο Φαμπιάνο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μιξ για φάουλ στον Κοκόριν.

Κακουλλής και Κασάμα μπήκαν στο γήπεδο στο 67ο λεπτό στη θέση των Μπασιρού και Λοΐζου.

Ευκαιρία με τον Μπέγκντσον έχασε ο Άρης. Έκανε κεφαλιά μόνος μπροστά στο τέρμα μας, άστοχη.

Ο Τατζούρι Σράντι μπήκε στη θέση του Ασναριφάρντ στο 74ο λεπτό.

Μία κεφαλιά του Κοκόριν στο 75ο λεπτό έφυγε ψηλά.

Στο 76ο λεπτό ο Μπαμπίκα πήρε πάσα στην περιοχή μας, από πλάγια δεξια έκανε σουτ πάνω στο Φαμπιάνο.

Με ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ ο Άρης σκόραρε το δεύτερο του τέρμα. Ο Μπαμπίκα με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Φαμπιάνο.

Στο 81ο λεπτό ο Άρης έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μόργκαν Μπράουν βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα από την περιοχή μας, το έκανε και σκόραρε

Σουτ από τον Μποάκι στο 90′, η μπάλα έφυγε λιγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.