Home SPORTS NEWS «Μάχη» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για Μπέλινγκχαμ, με αουτσάιντερ τη Γιουνάιτεντ

«Μάχη» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι για Μπέλινγκχαμ, με αουτσάιντερ τη Γιουνάιτεντ


Μετά την υποχώρηση της Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι οδηγούν την κούρσα για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ σύμφωνα με το γερμανικό «Sport1», ενώ στο κόλπο ως αουτσάιντερ βρίσκεται και η Γιουνάιτεντ λόγω Έρικ Τεν Χαγκ.

Η αγωνιστική σεζόν μπαίνει στην τελική και πιο κρίσιμη ευθεία, αλλά ήδη η μεταγραφολογία κυριαρχεί ενόψει καλοκαιριού και το Νο1 σίριαλ του 2023 αναμένεται να είναι το μέλλον του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Ο 19χρονος μέσος αποτελεί μήλον της έριδος των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, αν και πρόσφατα μία από τις διεκδικήτριες, η Λίβερπουλ, έκανε πίσω προτιμώντας να επενδύσει με τα ίδια χρήματα στην απόκτηση περισσότερων από δύο χαφ για τη νέα χρονιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η «μάχη» για την υπογραφή του έγινε λιγότερο έντονη, καθώς τα δύο μεγάλα φαβορί παραμένουν εντός κούρσας.

Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες σύμφωνα με το γερμανικό «Sport1» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Βρετανού σταρ και πρόκειται να κινηθούν επίσημα στο τέλος της σεζόν προς τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το γερμανικό ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ στην υπόθεση κι αυτό λόγω της ισχυρής επιθυμίας του Έρικ Τεν Χαγκ να ντύσει στα χρώματα των Κόκκινων Διαβόλων τον πρώην μέσο της Μπέρμιγχαμ. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει επειγόντως τον Άγγλο διεθνή στο «Ολντ Τράφορντ» για να χτίσει γύρω του τη βελτιωμένη έκδοση της Γιουνάιτεντ της επόμενης σεζόν, ενώ και ο ίδιος ο Μπέλινγκχαμ γνωρίζει λίγο παραπάνω τον σύλλογο, έχοντας επισκεφτεί πριν από τρία χρόνια το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κάρινγκτον και συνομιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Παρ’ όλα αυτά, στο τραπέζι υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο παραμονής του Μπέλινγκχαμ στην Ντόρτμουντ, η οποία ελπίζω πως θα τον διατηρήσει στις τάξεις για έναν ακόμη χρόνο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025, συνεπώς το 2024 θα είναι η τελευταία ευκαιρία των Βεστφαλών να «μοσχοπουλήσουν» τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής τους.