Home TOP NEWS Ο “πονοκέφαλος” για τον αντί – Κούσουλο και… οι επιλογές για αντί...

Ο “πονοκέφαλος” για τον αντί – Κούσουλο και… οι επιλογές για αντί – Μάθιους

Σε οκτώ μέρες η ομάδα μας θα κληθεί να μπει στο γήπεδο και ενώπιον του πράσινου ΛΑΟΥ θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πάφο FC, το οποίο αν έρθει θα της χαρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.


Μπορεί πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο FC να προηγείται το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο το βλέμμα και το μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών είναι “καρφωμένο” στο παιχνίδι της 26ης Απριλίου, αφού άπαντες γνωρίζουν ότι, η διάκριση και η εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρώπη θα έρθει μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Ρομάν Μπεζούς, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην αποστολή οι Χαραλάμπους και Παναγιώτου. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Πάρης Ψάλτης, ενώ αμφίβολος είναι ο Άνταμ Μάθιους που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Συνεπώς ο Κύπριος τεχνικός όπως έκανε στο ματς με τον Άρη, έτσι θα κάνει και με την ΑΕΚ, δηλαδή θα δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τον Κούσουλο που θα απουσιάζει από τον επαναληπτικό, ενώ “πονοκέφαλος” για τον Κύπριο τεχνικό θα είναι και η πιθανή απουσία του Μάθιους, αφού θα πρέπει να κριθεί η ετοιμότητα του Ουαλού μετά τον τραυματισμό που είχε.

Για τον αντί – Κούσουλο ο Σωφρόνης Αυγουστή θα δει τους Κασάμα και Μιξ σε ποια κατάσταση βρίσκονται, ενώ αν είναι καλά ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους θα θέσει κι αυτός υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον αρχηγό στον επαναληπτικό. Σε περίπτωση που ο Μάθιους δεν θα μπορέσει να δηλώσει το παρών του στο παιχνίδι με την Πάφο FC, μπορούν να τον αντικαταστήσουν οι Μίλετιτς και Κίτσος με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος να το πράξει.

Όλα τα πιο πάνω θα τα δει στην πράξη ο Σωφρόνης Αυγουστή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ουσιαστικά απ’ αυτό το παιχνίδι θα μπορέσουν να εξαχθούν χρησίμα συμπεράσματα και θα δείξει σε μεγάλο βαθμό το τι θα πράξει ο κόουτς στο κρίσιμο παιχνίδι της 26ης Απριλίου με την Πάφο FC.