Home TOP NEWS Μιξ: «Δεν σκεφτόμαστε άλλο παιχνίδι, πέραν από αυτό που ακολουθεί…»

Μιξ: «Δεν σκεφτόμαστε άλλο παιχνίδι, πέραν από αυτό που ακολουθεί…»


Μίλησε στη κάμερα του OFC Tv ο Μιξ Ντίσκερουντ. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ ενώ ερωτήθηκε και για τον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με τη Πάφο.

Είπε αναλυτικά:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο. Διανύουν μία καλή χρονιά. Μετά τις διακοπές για το Πάσχα, χρόνια πολλά παρεπιπτόντως σε όλους, είναι καλό να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε ξανά».

Πως η ομάδα προσεγγίζει το παιχνίδι, με δεδομένο πως ακολουθεί και ο ημιτελικός με τη Πάφο: «Δεν σκεφτόμαστε άλλο παιχνίδι, πέρα από αυτό που ακολουθεί. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας την Πάφο όμως θα το δούμε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το 90λεπτο του κόντρα στον Άρη: «Ένιωσα καλά. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί ως ομάδα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους βαθμούς.

Για το τελικό στάδιο της σεζόν: «Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε εμείς και ο κόσμος μας. Όμως έχουμε το κύπελλο. Έτσι βγήκαμε και πέρσι στην Ευρώπη. Θα είναι εξαιρετικό επίτευγμα, να καταφέρουμε να παίξουμε στην Ευρώπη για 4η διαδοχική χρονιά. Γνωρίζουμε πόσο ωραίο είναι αυτό. Θα προσπαθήσουμε για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».