Home SPORTS NEWS Έρχεται… το τέλος! (video)

Έρχεται… το τέλος! (video)


Εντάξει μπορεί ο τίτλος να είναι αρκετά υπερβολικός, όμως αν αναλογιστούμε τι συνέβη στα γήπεδα το σαββατοκύριακο που πέρασε τότε θα καταλάβετε ότι ταιριάζει.

Αρχικά είχαμε τον Τζον Όμπι Μίκελ να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από πάνω από 180 παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε αλλά για πρώτη φορά μετά από 5,5 χρόνια ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς να έχει την κατοχή της μπάλας.

Η Άρσεναλ νίκησε τη Στόουκ με τρία γκολ που προήλθαν από στημένες φάσεις και το κερασάκι στην τούρτα ήρθα από το Σαν Σίρο.

Ε ναι λοιπόν… Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε πέναλτι! Χρειάστηκε να περάσουν 26 εύστοχες εκτελέσεις, όλες δηλαδή που είχε δοκιμάσει στην καριέρα του, για να έρθει ο Πέπε Ρέινα και να του πει ΟΧΙ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα… γνωστά αλλοπρόσαλα που χαρακτηρίζουν τον Ιταλό επιθετικό. Ενώ ήταν εκπληκτικός στο ματς και μείωσε το σκορ, αφού είχε χάσει το πένταλτι, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του ματς γιατί είπε κάποια… γαλλικά στον διαιτητή.

Στα αξιοσημείωτα μπορούμε να βάλουμε και την πρώτη νίκη της Νάπολι στο Σαν Σίρο από την εποχή του Μαραντόνα, που την κρατάει αήττητη στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr