Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με ΑΕΚ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Βαθμολογικά το σημερινό είναι αδιάφορο, όμως οι ποδοσφαιριστές μας θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο για να ψάχουν τη νίκη που θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της αναμέτρησης με την Πάφο FC για τα ημιτελικά του κυπέλλου.


Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου η ομάδα μας θα μπει το απόγευμα στο λεωφορείο έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάθιους και Πάρη Ψάλτη που έμειναν εκτός.

Απ’ εκεί και πέρα ο Κύπριος κόουτς αναμένουμε ότι θα παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στην ΑΕΚ με μια ενδεκάδα η οποία θα είναι κοντά σε αυτή που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης. Άλλωστε το σημερινό ματς για όλους στο “Ηλίας Πουλλός” θεωρείται ως μια πρόβα τζενεράλε γι’ αυτό που θα ακολουθήσει στο κύπελλο.

Η πρόβλεψη για την σημερινή ενδεκάδα λοιπόν, ξεκινάει με τον Φαμπιάνο κάτω από τα γκολπόστ.

Η τετράδα στην άμυνα περιμένουμε ότι, θα απαρτίζεται από τους Γιούστε και Νικόλα Παναγιώτου στο κέντρο και τους Λέτσιακς και Κίτσο να κινούνται στα δύο άκρα.

Στην μεσαία γραμμή περιμένουμε ότι θα πάρουν θέση ο Κούσουλος και να μοιράσει τον χρόνο στους Μπασιρού και τον Μιξ με τον Διεθνή από τις Κομόρες να ξεκινάει το σημερινό παιχνίδι. Στα δύο άκρα περιμένουμε ότι θα αγωνιστούν οι Λοίζου και Σράντι

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικος Κακουλλής, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ουκρανός επιθετικός, Αρτιόμ Μπεσεντίν.

Σχηματισμός: 4-4-2 | Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Κίτσος, Κούσουλος, Μπασίρου, Λοίζου, Σράντι, Ανσαριφάρντ, Κακουλλής.