Home TOP NEWS Αυτός ο ΛΑΟΣ είναι ένας και… μοναδικός!

Αυτός ο ΛΑΟΣ είναι ένας και… μοναδικός!

Όσα χαστούκια κι αν δεχθεί, όσες πίκρες κι αν γευτεί αυτό ο ΛΑΟΣ, ο Πράσινος ΛΑΟΣ παραμένει ένας και μοναδικός και όποτε του δίνεται η ευκαιρία το αποδυκνυεί έμπρακτα, όπως κάνει και τώρα με τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την Πάφο FC.


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σωφρόνη Αυγουστή αλλά και γενικότερα σε αυτό της ομάδας μας και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έκανε “φύλλο και φτερό” τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την Πάφο FC. Ήδη εξάντηλησε τα μαγικά χαρτάκια για την Ανατολική, για την Δυτική, ενώ απομένουν μερικά για την Βόρεια που είναι θέμα χρόνου να βρούν κι αυτά κάτοχο.

Οι ΟΜΟΝΟΙΑτες λοιπόν, ετοιμάζονται την ερχόμενη Τετάρτη να δώσουν άλλη μια Πράσινη παράσταση στα τσιμέντα του ΓΣΠ και με την φώνη τους και το πάθος τους θα επιδιώξουν να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή στον στόχο και στο ζητούμενο που είναι η νίκη και η πρόκριση στον τελικό.

Όπως φαίνεται και στην πράξη η δίψα του 12ου παίκτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τεράστια και σίγουρα προσδοκεί ότι και οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα παρουσιαστούν όπως πρέπει στο γήπεδο, να κάνουν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.