Home TOP NEWS Η δίψα για διάκριση… να βγει στο γήπεδο!

Η δίψα για διάκριση… να βγει στο γήπεδο!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλαν στο συρτάρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πλέον έχουν ανοίξει για τα καλά τον φάκελο επαναληπτικός με την Πάφο FC για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.


Η κάκιστη χρονιά στον θεσμό του πρωταθλήματος και η απάλυνση των πληγών που δημιουργήθηκαν από αυτή θα γίνει μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρονή Αυγουστή να παρουσιαστούν την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Πάφο FC με πείσμα, πάθος και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει στην ομάδα μας το εισιτήριο για τον  μεγάλο τελικό.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αναγνωρίζουν ότι τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν τόσο οι ίδιοι, όσο και ο κόσμος, δέχθηκαν αρκετές φορές πυρά για την κακή πορεία, γι’ αυτό άπαντε στο “Ηλίας Πούλλος” διψούν για διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου και ξέρουν ότι, αν έρθει η κατάκτηση του τροπάιου θα είναι βάλσαμο στις πληγές τόσο των ιδιών, όσο και του κόσμου.

Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν, αυτή η δίψα που υπάρχει απ’ όλο το πράσινο οικοδόμημα (ποδοσφαιριστές και κόσμος) θα πρέπει να βγει στο γήπεδο. Η κερκίδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα πρέπει να “φλέγεται” και να δίνει τον ρυθμό κι από την άλλη οι ποδοσφαιριστές να καταθέσουν ψυχή και σώμα στις τέσσερεις γράμμες για να πάρουν το ζητούμενο κόντρα στην Πάφο FC.

Στα περισσότερα παιχνίδια στα πλέι – οφ με εξαίρεση τα δύο τελευταία με Άρη και ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σταθερότητα στην απόδοση της και στην εικόνα της. Τα δύο τελευταία παιχνίδια φυσικά ήταν τέτοιου χαρακτήρα που έδωσαν την ευκαιρία στον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να δοκιμάσουν πράγματα και πρόσωπα για τον επαναληπτικό με την Πάφο FC.

Τώρα ο Κύπριος κόουτς με αυτά που είδε και με τα συμπεράσματα που έβγαλε καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στο παιχνίδι με την Πάφο FC και με συνδυασμό τα πιο πάνω θα θέλει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδίδει καλά, να παίζει καλό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να μπορέσει να πάριε αυτή το εισιτήριο για τον τελικό.