Home TOP NEWS Μιξ και Μπασίρου ή θα δούμε κάτι άλλο;

Μιξ και Μπασίρου ή θα δούμε κάτι άλλο;

Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του παιχνιδιού με την Πάφο FC για τα ημιτελικά του κυπέλλου είναι ο αντικαταστάτης του Ιωάννη Κούσουλου ο οποίος θα απουσιάζει λόγω κάρτων.


Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κύπριος τεχνικός άρχισε με τους Κούσουλο και Χαραλάμπους στην μεσαία γραμμή και στην συνέχεια χρησιμοποιήσε τον Κασάμα για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ενώ ο Χαραλάμπους αποχώρησε στο 59ο λεπτό για να δώσει την θέση του στον Μπέζους.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην μεσαία γραμμή την ερχόμενη Τετάρτη(26/4) ο Μπασίρου και ο Μιξ Ντίσκερουντ δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στο “ΑΕΚ Αρένα”. Ίσως αυτή η κίνηση του Σωφρόνη Αυγουστή, δηλαδή να ξεκουράσει τους δύο προαναφερθέντες ίσως να “φωτογραφίζει” και τις προθέσεις του και για το τι θα πράξει στο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Μπασίρου είναι δεδομένο ότι, θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, απ’ εκεί και πέρα ο Κύπριος τεχνικός θα κληθεί να επιλέξει τον παρτενέρ του Διεθνή από τις Κομόρες ανάμεσα στους Μιξ, Χαραλάμπους και Κασάμα.

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μιξ είχε μια καλή παρουσία και έθεσε γερή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει στο παιχνίδι της χρονιάς με την Πάφο FC. Όσο για τους Χαραλάμπους και τον Κασάμα που τους είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο πρώτος ήταν λίγο πίσω σε απόδοση, άλλωστε επέστρεψε κι από τραυματισμό, απ’ την άλλη ο Κασάμα από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, είχε τρεξίματα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι επόμενες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν σήμερα, αύριο και η τελευταία πριν το παιχνίδι που θα είναι την Τρίτη θα κρίνουν πολλά και εκεί θα αποφασιστεί το τι θα πράξει ο Σωφρόνης Αυγουστή για τον αντί – Κούσουλο.