Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Αργήσαμε να μπούμε στο γήπεδο”

Σαβέφσκι: “Αργήσαμε να μπούμε στο γήπεδο”


Στο γρήγορο γκολ του αντιπάλου στάθηκε ο Τόνι Σαβέφσκι, που παραδέχθηκε πάντως πως ο αντίπαλος είχε πιο ξεκάθαρες φάσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο προπονητής μας στάθηκε και στο επόμενο ματς.

Σαβέφσκι: Μείναμε πίσω στο σκορ ξανά από τα αποδυτήρια παρότι ξέραμε πως πρέπει να βάλουμε πίεση στα αρχικά στάδια. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ από νωρίς, με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να βρει πιο ξεκάθαρες φάσεις στο χώρο. Οι δικές μας φάσεις δεν ήταν τόσο καθαρές, παρότι, ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας στη κόντρα ήταν πολύ επικίνδυνος με τους γρήγορους μπροστά. Τα παιδιά προσπαθήσανε, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα

Χριστοφόρου: Ξεκινήσαμε ιδανικά. Ελέξαμε το παιχνίδι παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κυκλοφορούσε πολύ καλά. Για δευτερο ντέρμπι ο κορυφαίος του αντιπάλου ήταν ο πορτιέρο. Η ομάδα γίνεται πιο έμπειρη, δεν τα χάσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δεν κάναμε κάτι έχουμε άλλους 34 αγώνες και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.