Home SPORTS NEWS Κέρδη για την Άρσεναλ

Κέρδη για την Άρσεναλ


Σε… καλά νερά κινείται η Άρσεναλ σε ότι αφορά τα οικονομικά της με βάση τα επίσημα τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της των «κανονιέρηδων» Σερ Τσιπς Κέσγουικ για το αγωνιστικός έτος 2012-2013! Με τον τελευταίο να στέκεται στην καλή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Η Άρσεναλ αύξησε λοιπόν τα έσοδα της κατά 7.5 εκ. λίρες, αλλά τα κέρδη προ φόρων παρουσίασαν μείωση και έφτασαν τα 6.7 εκ. λίρες, έναντι 36.6 εκ. λιρών την προηγούμενη σεζόν.
Συνολικά η αύξηση εσόδων των Λονδρέζων έφτασε τα 242,8 εκ. λίρες, λόγω και της ανανέωσης της συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία «Emirates».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε οικονομικά για να δώσουμε στο σύλλογο τη καλύτερη δυνατή ευκαιρία να φτάσει στην επιτυχία. Θα το κάνουμε με τρόπο, ο οποίος παραμένει πιστός στις αξίες και θα διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συλλόγου. Αντιμετωπίζουμε σκληρό ανταγωνισμό τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην ελίτ της Ευρώπης, η οποία είναι πιο σκληρή από ποτέ. Παρά τις πρωτοβουλίες για το financial fair play, o οικονομικός ανταγωνισμός παραμένει έντονος, καθώς οι μισθοί των ποδοσφαιριστών αλλά και των μεταγραφών συνεχίσουν να κινούνται ακόμα ψηλότερα. Συνεπώς, είναι θετικό για εμάς το γεγονός ότι η οικονομική πολιτική που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Άρσεναλ Σερ Τσιπς Κέσγουικ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Υπογράμμισε ακόμα πως είναι χαρούμενος που γράφει την πρώτη του αναφορά μετά την διαδοχή του στην προεδρικό θώκο της ομάδας αντικαθιστώντας τον Πίτερ Χιλ Γουντ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr