Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Σεβασμός στο νικητή… δεν είναι τυχαίο που έλεγα για γεμάτο γήπεδο.....

Σωφρόνης: «Σεβασμός στο νικητή… δεν είναι τυχαίο που έλεγα για γεμάτο γήπεδο.. μας βοήθησαν οι λεπτομέρειες»


Όσα είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη τύπου:

-Δεν μου άρεσε που ήρθα πρώτος στη δημοσιογραφική. Πέρσι που ήμουν στο Αποέλ και θα βγαίναμε Τσάμπιονς Λιγκ το σεβάστηκα. Ήταν μεγάλος παίκτης ο Σλαγκάδο, με παραστάσεις τεράστιες όμως πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που κερδίζουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που είπε το ότι έπρεπε να ήταν γεμάτο το γήπεδο. Είναι λεπτομέρεια που παίζει ρόλο. Ξέρω πόσο βοηθάει ο κόσμο. Ήταν δίκαιη η νίκη. Καταφέραμε με υπομονή να τα καταφέρουμε. Μας βοήθησε και η τύχη αλλά την κυνηγήσαμε. Για μένα την χρειαζόμουνα διότι γιατί δεν την είχα για κάμποσα χρόνια. Τώρα αυτό που θα κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε. Ήταν ένα πλάνο που βγήκε για αυτό το παιχνίδι και δούλεψε. Τις δύο εβδομάδες δουλέψαμε μόνο για αυτό το παιχνίδι. Μπράβο στους παίκτες. Είχαμε απέναντι μας μίας εξαιρετική ομάδα που άλλαξε σε όλους τους τομείς. Και το ποδόσφαιρο μας γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Για να φτάσουμε αυτές τις ομάδες πρέπει να δουλεύουμε πολύ.

-Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Κάναμε αλλαγές για να είμαστε έτοιμοι. Το σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες στον τελικό. Θα πάρουν όλοι χρόνο στα παιχνίδια που ακολουθούν για να μπορέσουμε να επιλέξουμε τους καλύτερους.

-Σημαντικό που θα είναι δύο Κύπριοι στους πάκγους στον τελικό. Πρέπει κι εμείς να γινόμαστε καλύτεροι. Σε ότι αφορά στο πλάνο μας, μπράβο στους παίκτες που υλοποίησαν το πλάνο. Έδωσαν όσοι έπαιξαν αρκετές δυνάμεις. Οι λεπτομέρειες μας βοήθησαν να περάσουμε στον τελικό. Δεν ήταν εύκολο. Μείναμε και με το Αποέλ πίσω στο σκορ, βρεθήκαμε και σήμερα πίσω και η αντίδραση των παικτών τους τιμά.