Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο απυρόβλητο δεν βρίσκεται κανείς

Στο απυρόβλητο δεν βρίσκεται κανείς

img_4097


Όταν μια ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυο ήττες μέχρι την τρίτη αγωνιστική, δεν είναι δυνατόν όλες οι ευθύνες να ανήκουν σε ένα άτομο. Προφανώς όλοι όσοι αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα έχουν ευθύνες και κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Το σημαντικό εδώ που βρισκόμαστε, είναι να αναλάβει ο κάθε ένας αυτές που του αναλογούν.

Του προπονητή και των παικτών, οι ευθύνες τους είναι μάλλον προφανείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και φυσιολογικά, δεν παίρνει αποτελέσματα. Παρατηρούμε λάθη να επαναλαμβάνονται, σε κάποιες στιγμές έλλειψη συγκέντρωσης και όχι βελτίωση. Στο τέλος της ημέρας μπάλα παίζει η ομάδα.

Τα πιο πάνω βέβαια, δεν αφαιρούν από το Δ.Σ. της ομάδας τις δικές του ευθύνες και ας μην νομίζουμε πως με μια απομάκρυνση προπονητή ή κατσάδα στους παίκτες τα προβλήματα λύνονται. Καιρός για αυτοκριτική, καιρός να μπουν σε καίρια πόστα ανθρώποι του ποδοσφαίρου, καιρός να καταλάβουν όλοι πως τα τελευταία χρόνια αλλάξαμε 5 προπονητές, ξοδέψαμε κάμποσα εκατομμύρια και είμαστε στο κανναβάτσο. Ε για αυτό, μόνο το (εκάστοτε) ΔΣ έχει ευθύνη.