Home TOP NEWS O Μάθιους, o Κίτσος και η… σιγουριά του προπονητή

O Μάθιους, o Κίτσος και η… σιγουριά του προπονητή


Είναι ύπουλος ο τραυματισμός του Ουαλού. Πάντοτε, όταν πρόκειται για πρόβλημα στους προσαγωγούς, ο ποδοσφαιριστής είναι επιφυλακτικός, για να μην πούμε ανασφαλής με το που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αυτό μάλλον ισχύει και για τον Μάθιους.

Και μπορεί να έχουμε ακόμη τρεις εβδομάδες μέχρι το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όμως φαίνεται πως ήδη ο Σωφρόνης προσπαθεί να προνοήσει… Η τοποθέτηση του Κίτσου στον προχθεσινό αγώνα, στο δεξί άκρο της άμυνας, ήταν μεν αναγκαστική, αποτέλεσε όμως και μία καλή δοκιμασία για τον Φώτη ο οποίος τα πήγε πάρα πολύ καλά, σε έναν αγώνα τόσο απαιτητικό.

Ο νεαρός Ελλαδίτης τα πήγε περίφημα στα αμυντικά του καθήκοντα, πήρε πρωτοβουλίες με τη μπάλα στα πόδια, ενέπνεε σιγουριά και είναι δεδομένο πως έκανε και τον προπονητή του να αισθανθεί πολύ καλύτερα, γνωρίζοντας ότι έχει αμφίβολο για τον τελικό έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή του.

Θα δούμε πάντως μέσα και από τη διαχείριση που θα γίνει στους αγώνες που θα ακολουθήσουν, τα σενάρια που έχει στο μυαλό του ο Σωφρόνης, αν ο Μάθιους δεν τα καταφέρει. Πάντως το προχθεσινό του τεστ ήταν σίγουρα πετυχημένο.