Home TOP NEWS Ο “Κούσου” που θέλει να βλέπει ο κόουτς και ο κόσμος!

Ο “Κούσου” που θέλει να βλέπει ο κόουτς και ο κόσμος!

Ο Ιωάννης Κούσουλος μαζί με τον Ρομάν Μπεζούς ήταν από τους μεγάλους “άτυχους” αφού δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό με την Πάφο FC λόγω τιμωρίας και έτσι έζησαν την πρόκριση της ομάδας μας στον μεγάλο τελικό από την κερκίδα.


Οι δύο ποδοσφαιριστές την περασμένη Δευτέρα (1/5) και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον Αποέλ επέστρεψαν ξανά στην αγωνιστική δράση, ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 65λεπτά, ενώ ο αρχηγός της ομάδας μας έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτό.

Όσον αφορά τον “Κούσου”, στην φουλ συμμετοχή του απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο είχε εξαιρετική παρουσία, έτρεξε σε όλο το γήπεδο, ενώ υπήρχαν και στιγμές που έβγαλε έντονο πάθος στις προσωπικές “μονομαχίες” με τους αντίπαλους του, βγαίνοντας τις πλείστες φορές κερδισμένος.

Είναι γεγονός ότι, ο Ιώαννης Κούσουλος παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και να επανέρχεται στην αγωνιστική κατάσταση που τον ξέραμε και το τελευταίο διάστημα είναι ο ποδοσφαιριστής που έμαθε και συνήθισε ο κόσμος να βλέπει στις τέσσερεις γραμμές, να δίνει δηλαδή τα πάντα στο γήπεδο και να παίζει με το πάθος που τον διακατέχει.

Πάντως οι τελευταίες παρουσίες του αρχηγού, κάνουν και τον Σωφρόνη Αυγουστή να τρίβει τα χέρια από ικανοποιήση, αφού γνωρίζει ότι ένας καλός Κούσουλος μπορεί να δώσει πολλές βοήθειες και λύσεις στο νευραλγικό χώρο της μεσαία γραμμής.